De FRMWRK community: online succes bouw je samen

Community vibes. Het zit zo’n beetje in het DNA van iedere FRMWRK’er hier. Al sinds de eerste dag leeft hier de drang om ondernemers te helpen groeien op weg naar online resultaat.

Die weg kent soms wat pieken en dalen. Gek genoeg blijkt achter een berg aan uitdagingen vaak weer een nieuwe kans of groeimogelijkheid verstopt te zitten. Hoe mooi zo’n groeiproces ook mag zijn; het liefst zetten we natuurlijk allemaal flinke stappen. Vooruit wel te verstaan, en een stuk of drie tegelijk. Om dat mogelijk te maken bouwen wij aan een community. Dè plek waar niet alleen jouw successen, maar bovenal jouw vragen en uitdagingen gedeeld mogen worden met andere ondernemers en met ons. Oftewel, een plek waar ontwikkeling pur sang centraal staat.

Een community, waarom?

Alles wat je als ondernemer doet en zegt zou een uiting moeten zijn van de purpose waardoor jij gedreven wordt. Wij staan er 's ochtends voor op om onze opdrachtgevers succesvol te laten ondernemen. Dat rijkt verder dan een online platform; jij weet als geen ander dat er bij succes in de breedste zin des woord nog veel meer komt kijken.

Als ondernemende broers hebben Ronald en ik samen al heel wat hobbels overwonnen. Als geen ander weten we hoe fijn het is om een sparringspartner te hebben. Af en toe is er niets fijner dan te kunnen praten met een mede ondernemer die ‘er blanco instaat’. Die ene man of vrouw die door de wind gehard is en je de weg kan wijzen in jouw groeiend ondernemerschap en online jungle.

Als bureau willen we hierin graag van betekenis zijn. Hoewel de een autolak verkoopt en de ander hoortoestellen, willen eigenlijk al onze opdrachtgevers hetzelfde: succesvol(ler) worden met hun website of webshop. Los van wat er geleverd wordt en op welk platform de boel gestalte krijgt lopen we allemaal tegen gemeenschappelijke uitdagingen aan. Leads genereren, opvallen met pakkende content op social media en het opzetten van het ideale retourbeleid, bijvoorbeeld. In plaats van alleen een ontwikkelaar te zijn, willen wij als FRMWRK ook een facilitator zijn. Want hoe gaaf is het als je van de successen en valkuilen van een ander kunt leren? Ook de opstart van het Magento collectief was op dit principe gebaseerd; als collectief kwamen circa 70-80% van de wensen ten aanzien van de webshop overeen! Reken maar uit hoeveel kostbare tijd je dat scheelt…

De wereld ontwikkelt zich in razend tempo…

…maar dat kun jij ook! Een belangrijke formule om die ontwikkeling mogelijk te maken:

Als je kunt delen, kun je ook vermenigvuldigen

Jij beschikt zonder twijfel over een enorme schat aan kennis en ervaring - in welk stadia van online ondernemerschap jij je ook bevinden mag. Deel die inzichten en je zult er ongetwijfeld waardevolle handvatten voor terug krijgen.

We bouwen aan een community

Bij een online club als FRMWRK denk je misschien ook aan een online community, maar dat zit net even anders. Ook hier is de vorm ondergeschikt aan het doel. Wij delen onze kennis reeds middels blogs, masterclasses en collectieven. Ondertussen passen we onze dienstverlening nóg meer op dit gedachtegoed aan. Een online platform is zeker een mogelijkheid, zo lang het ons onderscheidend vermogen maar benadrukt. Met alle activiteiten die we binnen het kader van kennisdeling ontplooien, bouwen we stap voor stap aan een community die helemaal voor jou is.

Alles draait om de gedachte dat je met elkaar ontwikkelt en met elkaar groeit. FRMWRK ontwikkelt.

Heb je ideeën over de FRMWRK community?

Neem dan eens contact op met:
Thomas
Managing Partner
06-10204241