FRMWRK host 010PHP Meetup

Op donderdag 13 december

Een inspirerende en leerzame avond

Bij FRMWRK zijn we altijd bezig met ontwikkelen. Ontwikkelen in de breedste zin van het woord. En hoe kunnen we dat het beste in de praktijk brengen dan initiatieven als 010PHP Meetup te ondersteunen? Op donderdag 13 december hosten wij de 010PHP Meetup bij ons op kantoor. Meer dan 35 geïnteresseerden uit de PHP-community komen bijeen om een presentatie te volgen over Flat HTTP API Design.

Als organisatie ontwikkelen we ons en onze platformen al jarenlang op de technologie PHP. Ook de ontwikkeling van PHP staat nooit stil en de kennis hierover moet je dus altijd blijven uitbreiden. Daarom vinden wij het belangrijk om een lokaal initiatief als 010PHP Meetup te ondersteunen. Een initiatief voor en door PHP’ers uit Rotterdam en omstreken. Zo bieden we niet alleen onze collega’s en klanten de kans om zich te ontwikkelen, maar ook iedereen daarbuiten.

Inmiddels is de meetup volgeboekt. Fantastisch om te zien hoeveel mensen op zo’n avond afkomen. We zijn blij dat we dit mogen hosten en kijken uit naar een inspirerende en leerzame avond!

Meetup