FRMWRK viert kerst!

Croissants, champagne en ties...

In alle vroegte was er op donderdagochtend 20 december al een hoop activiteit op de Schiehavenkade 136. De voorbereidingen voor het jaarlijkse kerstontbijt waren in volle gang. Verse jus, warme croissants, kerststollen en bijbehorend beleg werden uitgestald. Zelfs de champagne werd ingeschonken. De dresscode was 'feestelijk gekleed' en dus zat (bijna) iedereen volledig dressed up om half 9 aan het ontbijt. Het had ook zomaar een chique diner kunnen zijn!

Thomas opende het ontbijt met een speech waarin alle ontwikkelingen van het afgelopen jaar voorbij kwamen en de waardering voor iedereen bij FRMWRK werd uitgesproken. Het gedimde licht en traditionele kerstmuziek maakte de sfeer compleet.

Kerstontbijt tafel 1

Kerstontbijt tafel 2

Kerstontbijt tafel

Time for presents

Nadat de honger was gestild, was het tijd voor de cadeaus! Onder de FRMWRK kerstboom lag het vol met feestelijke pakjes. Eén voor één werden de cadeaus uitgepakt, iedereen benieuwd wat erin zou zitten.. Uiteindelijk bleek iedereen zijn of haar verlanglijstje gevolgd. Als afsluiter kon er natuurlijk een leuke groepsfoto niet ontbreken. FRMWRK is klaar voor de kerst! Met dank aan de kerstman en alle hulpelfjes!

Kerstpak Thomas

Kerst groepsfoto