Strategische samenwerking FRMWRK en LAB51

Rotterdam, 30 oktober 2018 - Magento specialisten FRMWRK en LAB51 gaan een intensieve strategische samenwerking aan. Beide partijen zien deze samenwerking als de ultieme kans om hun groeiambities versneld waar te maken in de regio Zuid en Zuid-West Nederland. De samenwerking tussen het Rotterdamse FRMWRK en het Tilburgse LAB51 richt zich primair op de gebieden technische ontwikkeling, business development en online marketing.

Samenwerking LAB51 en FRMWRK

Zelfde visie en doelgroep

FRMWRK, met haar claim “FRMWRK ontwikkelt”, richt zich op de ondernemende klant die haar online ambitie waar wil maken. De succesvolle roadmap aanpak heeft geresulteerd in een forse groei. Om de groei vast te houden en tevens haar werkgebied buiten Rotterdam te vergroten heeft FRMWRK een partner gevonden met dezelfde visie en klantbenadering. LAB51 in Tilburg.

Thomas van Rooijen, directeur/eigenaar van FRMWRK legt uit waarom: “LAB51 is in onze ogen de ideale strategische partner vanwege de E-commerce 360® visie die hetzelfde doel nastreeft, de klant verder helpen te ontwikkelen. Daarnaast speelt de bijna Rotterdamse pragmatische aanpak en het kennisniveau een belangrijke rol in de keuze.” Ook geeft Van Rooijen aan dat hij niet uitsluit dat de samenwerking in de toekomst mogelijk nog verder wordt geïntensiveerd.

Elkaar versterken

John van der Stelt, partner en e-commerce strateeg bij LAB51 vertelt wat de samenwerking zo interessant maakt. “Wat ik erg belangrijk vind is dat we met LAB51 en FRMWRK elkaar versterken. Waar FRMWRK specialist is in het optimaliseren van het platform en het toepassen van maatwerk, zijn wij sterk in het verbinden van bewezen oplossingen. Hierdoor kunnen we zeer snel een nieuwe functionaliteit uitrollen. Dit is wat veel klanten aanspreekt. Deze krachten gaan we nu bundelen.” Een andere kans voor LAB51 is het verder uitbouwen van haar online marketingactiviteiten. “Dit is bij ons nog beperkt en wij kunnen ook op dit vlak veel leren van FRMWRK en onze ontwikkeling op dit vlak versnellen, waardoor onze klanten nog succesvoller online kunnen worden.”

John van der Stelt, partner en e-commerce strateeg LAB51: "Waar FRMWRK specialist is in het optimaliseren van het platform en het toepassen van maatwerk, zijn wij sterk in het verbinden van bewezen oplossingen. Deze krachten gaan we nu bundelen."

Geoptimaliseerd Magento 2 fundament

FRMWRK en LAB51 hebben allebei een geoptimaliseerd Magento 2 fundament ontwikkeld. FRMWRK heeft haar fundament opgebouwd vanuit een klantcollectief waarbij best practices vanuit de markt centraal hebben gestaan en LAB51 heeft een sterk fundament opgebouwd op basis van bewezen oplossingen uit de markt. “Wij hebben allebei een basis fundament ontwikkeld op Magento 2. Door onze technische en online marketingkennis samen te voegen verwachten wij een nog sterker fundament te kunnen bieden waarop onze klanten hun ambities kunnen waar maken.” aldus Thomas van Rooijen.


Over FRMWRK

No-nonsens, nuchter en Rotterdams. We houden van een online uitdaging. Vanuit de Schiecentrale, het creatieve hart van Rotterdam, werkt ons team van Magento, Drupal en Online Marketing specialisten samen met de opdrachtgevers aan het online resultaat van websites en webshops. En met succes. Een bijdrage leveren in de ontwikkeling van jouw onderneming, dat is waar we het voor doen.

Over LAB51

"Wij geloven dat we met service, beleving en innovatie een omgeving creëren waarin we samen kunnen excelleren. Onze passie is het mooiste van mens en technologie met elkaar te verbinden."

We serve you(r) e-commerce

De persoonlijke aanpak van LAB51 is kenmerkend en onderscheidt ons van vele andere e-commerce bureaus. Bij LAB51 benaderen we je organisatie als individu en begeleiden we je op een kwalitatieve en service gedreven manier door de wereld van e-commerce.

Meer weten over de samenwerking met LAB51?

Neem dan eens contact op met:
Thomas
Managing Partner
010 8200 320