groeien, ontwikkelen

Wil je met ons meegroeien in 2021?

Gezocht: deelnemers voor ons e-commerce groeiprogramma in 2021!

Het bestaan van een e-commerceondernemer kan lastig zijn. Dat weet ik inmiddels uit ervaring. Geloof mij: er gaan talloze uitdagingen op jouw pad richting succes komen, die allemaal gecompliceerd en lastig zijn. Maar wat ik ook weet: ondernemen loont en is hartstikke leuk. Het geeft écht een voldaan gevoel, zeker wanneer het goed gaat met de onderneming.

Zelf ben ik ook ondernemer, al ruim twintig jaar. Twee decennia geleden richtte ik, samen met mijn broer, FRMWRK op. Dit deden wij uit passie; uit passie voor e-commerce én uit passie voor ondernemen. Wij wilden graag e-commerceondernemers helpen met groeien. Deels omdat wij daar goed in zijn, en deels omdat we simpelweg graag online ondernemers willen helpen. Want: zij doen ons aan onszelf denken en wij hadden als beginners ook graag gedegen hulp gehad.

Inmiddels realiseren we al jaren groei voor online ondernemers, en dat gaan wij ook in 2021 doen. Het staat vast dat wij volgend jaar met vijftien geweldige ondernemers gaan samenwerken en groeien. Maar we zouden graag met nóg vier bedrijven de handen ineenslaan. Wie weet wel met jou.

FRMWRK in een notendop

Zo gaan wij te werk.

Hierom klop je bij ons aan

2020 was een moeilijk jaar, gelukkig hebben hierin alsnog successen geboekt. Dat is te danken aan onze aanpak. Want toen mijn broer en ik met FRMWRK begonnen hebben wij lang nagedacht: wij wilden het anders gaan doen. We wilden niet samenwerken met honderden ondernemers, maar juist met enkele tientallen – vandaar dat er ook maar vier plekken vrij zijn in het groeiprogramma. Hand in hand groeien is het doel. Zo wordt niemand slechts een nummertje, kunnen we volledig op jouw behoeftes focussen en bouwen we een échte vertrouwensband op.

Van veel ondernemers hoorden we klaagzang over hun marketingbureau en developmentbureau. Bureaus waar je als ondernemer mee samenwerkt zijn vaak geen collectief; ze hebben hun eigen belangen en visie. Ze werken langs elkaar heen en communiceren niet, wat voor ruis zorgt. En dat gaat weer ten kost van jou, als ondernemer. Bij ons niet. Want binnen FRMWRK hebben we een marketingteam én webdevelopmentteam. Zij werken hecht samen en zo blijven miscommunicaties buiten de deur. 

Wij houden van aanpakken

We zijn Rotterdams: mijn broer, ik én FRMWRK. En dat merk je aan onze aanpak. We denken graag mee met ondernemers en werken niet volgens een ‘u vraagt, wij leveren’ of ‘uurtje factuurtje’-principe. Nee, we zijn proactief en goudeerlijk – zoals een echte Rotterdammer dat ook is. Zie ons dan ook als een sparringpartner die jouw e-commerceonderneming naar een hoger niveau wilt tillen aan de hand van e-commerce. De online wereld biedt een groot scala aan mogelijkheden, maar soms zie je door de bomen het bos niet meer. Er is zó veel mogelijk. Wij spelen hierin juist een adviserende – en soms initiërende – rol, zo sta je er niet alleen voor.

Inmiddels doen we dit al jaren, voor allerlei verschillende klanten. Er is geen rechte lijn door ons klantenbestand te trekken. Zo werken we bijvoorbeeld al jaren samen met CROP, een familiebedrijf en dé autoriteit in paints en non-paints binnen Europa. Over de jaren is het bedrijf exponentieel gegroeid, en daar zijn wij hartstikke trots op. En recentelijk zijn we samen gaan werken met Kookpunt, de beste kookwinkel van Rotterdam en omstreken. Een Rotterdamse onderneming in hart en nieren; dus dat klikte meteen. De gemeenschappelijke deler? Het zijn ambitieuze ondernemers die tegen Rotterdamse streken kunnen.
 

Wil jij volgend jaar groeien?

Ben jij e-commerceondernemer? Is het tijd om online stappen te zetten? Dan is ons groeiprogramma gedurende 2021 écht iets voor jou. Hierin gaan we samen groeien en hebben wij veel aandacht voor jouw onderneming. Zo wordt je geen nummertje. Interesse? Neem dan contact met ons op. Vul het contactformulier op deze pagina in, dan nemen wij contact met je op.

Wil je meer weten over onze aanpak?

Neem dan eens contact op met:
Ronald
Managing Partner
010 8200 320