Aanbiedingsfiets

Aanbiedingsfiets.nl

De voordelige fietsenwinkel levert ook online een betaalbare fiets voor iedereen.
Koppeling met ENRA
ShopConnector plugin
Magento 2 Collectief

Aanbiedingsfiets.nl, een begrip in de fietsenwereld

Passie voor kwalitatief goede, betaalbare fietsen, snelle levering, grote voorraad en een uitstekende service. Hiermee heeft Aanbiedingsfiets.nl al meer dan 40.000 tevreden klanten geholpen met het vinden van de beste fiets. Al vele jaren is Aanbiedingsfiets.nl een begrip in de fietsenwereld als één van de grootste online fietsenwinkels, en sinds 2015 mogen wij hun reken tot onze inner circle. In 2014 is Aanbiedingsfiets.nl door de Consumentenbond zelfs uitgeroepen tot voordeligste fietsenwinkel van Nederland.

Op weg om dé fietsenspecialist van het Groene Hart worden

De ambitie van Aanbiedingsfiets.nl is duidelijk, dé fietsenspecialist van het Groene Hart! Waarbij naast een goede prijs, ook de voorraad en service enorm belangrijk is. Om dit te realiseren is Aanbiedingsfiets.nl aangesloten in ons Magento 2 collectief en hebben wij samen een nieuw Magento 2 platform ontwikkeld. Na de livegang zijn we direct doorgegaan met de Roadmap werkzaamheden, waarbij Online Marketing en het door ontwikkelen van het platform hand in hand gaan. Een werkwijze die afgelopen jaren zijn kracht al heeft bewezen.

Dancing
Magento 2 collectief

Magento 2 collectief

Aanbiedingsfiets.nl is één van de webshops vanuit ons Magento 2 collectief. Dit houdt in dat deze webshop is voorzien van de laatste ontwikkelingen op het gebied van e-commerce, bewezen functionaliteiten bevat en een geheel responsive design heeft. De webshop is verrijkt met o.a. de koppeling tussen het kassasysteem van Vendit VMSII en Magento 2, dit aan de hand van de door ons ontwikkelde ShopConnector.

De functionaliteiten op een rij:

  • Speciale content blokken om specificaties van producten uit te lichten
  • Gewenste aflever-/ophaaldatum is te selecteren in het bestelproces.
  • Gepersonaliseerde e-mailservice over de gekozen aflevermethode en afleverdetails.
  • Verzekeringen voor geselecteerde fietsen via ENRA
  • Gratis verzending in te stellen bij specifieke merken
  • Intuïtief wisselen van dames naar heren fietsen
  • Framemaat en lichaamslengte gekoppeld
  • Kassakoopjes gebaseerd op producten in de winkelwagen

Maximaal rendement met online marketing

Onze online marketingspecialisten hebben een strategisch plan gemaakt voor het in de markt zetten van Aanbiedingsfiets.nl. De werkzaamheden en doorontwikkeling van het platform worden gestaafd aan de ambitie en doelstellingen. Om het maximale resultaat te realiseren wordt onder andere gebruik gemaakt van het STDC-model. Met het STDC-model wordt de klantreis in kaart gebracht en geoptimaliseerd. Door met Aanbiedingsfiets.nl in de juiste fases van de customer journey aanwezig te zijn en het zorgvuldig inzetten van content marketing, SEO en SEA dragen wij bij aan het realiseren van de ambitie en de ontwikkeling van de doelstellingen.

Bekijk de webshop!

Meer weten over deze case?

Neem dan eens contact op met:
Mollo
Klantontwikkelaar
010 8200 326