Aanbiedingsfiets

Aanbiedingsfiets.nl

De voordelige fietsenwinkel levert ook online een betaalbare fiets voor iedereen.
Koppeling met ENRA
ShopConnector plugin
Magento 2 Collectief

Aanbiedingsfiets.nl, een begrip in de sector

Passie voor kwalitatief goede, betaalbare merkfietsen, snelle levering en een uitstekende service. Hiermee heeft Aanbiedingsfiets.nl al meer dan 40.000 tevreden klanten geholpen met het vinden van de perfecte fiets. Sinds 2015 klant bij ons en al vele jaren een begrip in de sector als één van de grootste online fietsenwinkels. In 2014 is Aanbiedingsfiets.nl door de Consumentenbond zelfs uitgeroepen tot voordeligste fietsenwinkel van Nederland.

Op weg om dé fietsenspecialist van het Groene Hart worden

De ambitie van Aanbiedingsfiets.nl is om niet alleen een begrip in de online sector te zijn, maar ook om dé fietsenspecialist van het Groene Hart te worden. Om dit te realiseren hebben wij een nieuw Magento 2 platform ontwikkeld en gaan dit de komende jaren doorontwikkelen. Daarnaast gaan we verder met de online marketing werkzaamheden, zoals we de dit afgelopen jaren al hebben gedaan.

Dancing
Magento 2 collectief

Magento 2 collectief

Aanbiedingsfiets.nl is één van de laatste webshops vanuit ons Magento 2 collectief. Dit houdt in dat deze webshop is voorzien van de laatste ontwikkelingen op het gebied van e-commerce, functionaliteiten en een geheel eigentijds design heeft. De webshop is verrijkt met o.a. de koppeling tussen het kassasysteem van Vendit VMSII en Magento 2, dit aan de hand van de door ons ontwikkelde ShopConnector. Door onze samenwerking met Vendit, kunnen wij een koppeling tussen kassamanagementsysteem en/of backoffice realiseren. Denk hierbij aan productvoorraad en orders.

De functionaliteiten op een rij:

- Specificaties van producten uitlichten door middel van speciale contentblokken.
- Gewenste aflever-/ophaaldatum is te selecteren in het bestelproces.
- Gepersonaliseerde e-mailservice over de gekozen aflevermethode en afleverdetails.
- Optie tot het toewijzen van een ENRA-verzekering op elektrische fietsen.
- De mogelijkheid om gratis verzending in te stellen bij specifieke merken.
- Op de productpagina van heren- naar damesmodel wisselen, en andersom. Zo is de combinatie tussen usability en SEO optimaal.
- Vermelden welke framemaat bij welke lichaamslengte hoort.
- Kassakoopjes genereren en tonen aan de hand van de in de winkelwagen geplaatste artikelen.

De MVP is er, nu doorontwikkelen

Door te werken met een Minimum Viable Product (MVP) kan het platform op gestructureerde wijze worden geoptimaliseerd. Een MVP geeft aan wat de minimale eis is waar het platform aan moet voldoen om naar behoren te functioneren. Het platform zal stapsgewijs worden doorontwikkeld en verrijkt met functionaliteiten om het beste resultaat te realiseren. Deze functionaliteiten bepalen wij samen met Aanbiedingsfiets.nl. De keuzes worden gemaakt op basis van data, trends en usabilty.

Check

Maximaal rendement met online marketing

Onze online marketingspecialisten zullen continu ondersteunen bij de doorontwikkeling van het platform. Om het maximale resultaat te realiseren wordt er gebruik gemaakt van het STDC-model. Met het STDC-model wordt de klantreis in kaart gebracht en geoptimaliseerd. Dit gebeurt vanaf het moment dat de klant voor het eerst in aanraking komt met het product/dienst tot de nazorg hiervan. Door in de juiste fases van de customer journey aanwezig te zijn en het zorgvuldig inzetten van content marketing, SEO en SEA dragen wij bij aan het realiseren van de ambitie en de ontwikkeling van Aanbiedingsfiets.nl.

Bekijk webshop!

Meer weten over deze case?

Neem dan eens contact op met:
Mollo
Digitaal strateeg
010 8200 326