Bikecenter

Bike Center

Dé fietsenspecialist van België
Magento 2 Collectief
ShopConnector

Bike Center

Bike Center is dé fietsenspecialist in regio Heist-op-den-Berg en Lier, onder Antwerpen. Met twee fysieke winkels en een werkplaats staan ze altijd klaar om hun klanten te helpen. Bike Center heeft een breed assortiment e-bikes, fietsen en accessoires. Zo verkopen zij type fietsen van bekende merken als Riese & Müller, Koga, Trek, Orbea en Cube. Ideaal voor het reizen naar het werk en of om prachtige tochten te maken door het Vlaamse landschap.

Magento 2 collectief

In de maand december en januari is in samenwerking met Tim Sohier (Eigenaar Bike Center) hard gewerkt aan het platform bikecenter.be. De webshop is vanuit het Magento 2 collectief opgezet en heeft nu een eigentijdse uitstraling gekregen die volledig in lijn ligt met de winkels. De webshop is verrijkt met o.a. de weergave van de winkelvoorraad op de productoverzichtpagina, de integratie van bPost (Belgische verzendpartij) en de koppeling tussen het kassasysteem van Vendit VMSII en Magento 2 (ShopConnector).

Bike Center
Thumbs up

Magento 2 en ShopConnector

Omdat de producten, afbeeldingen en het voorraadbeheer in beide winkels inzichtelijk moesten zijn, was de koppeling met VMSII van Vendit noodzakelijk. Deze koppeling hebben wij geïmplementeerd tot volle tevredenheid van Tim!

“We zijn tevreden over de implementatie van de shopconnector. Het plaatsen van producten via Vendit werkt hierdoor vele malen makkelijker en sneller. Prijzen en acties worden direct gesynchroniseerd net zoals de voorraad zodat we niet voor verrassingen komen te staan. De automatische import van orders ontzorgt ons en zorgt ervoor dat we niet alles manueel moeten intypen vanuit Magento naar Vendit.”
Tim Sohier – Bike Center

De toekomst

De webshop is nu overgedragen aan support en onze online marketeers gaan nu aan de slag om een zo goed mogelijk resultaat voor Bike Center te behalen.

Bekijk hier de webshop!

Wil je meer informatie?

Neem dan eens contact op met:
Ronald
Managing Partner
010 8200 327