Design en interactie

Wij ontwikkelen een design dat past bij jouw huisstijl en wensen. Van een bestaand thema tot een op maat gemaakt design. Nick vertelt je hier graag meer over.

Om een goedwerkend platform te creëren is een goede mix van branding, usability, conversie en efficiëntie voor alle apparaten van belang. Onze designers zijn tevens frontend developers en zijn daarom in staat om ontwerpen te maken die naadloos online kunnen worden toegepast. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met responsive design. Voor webdesign ben je bij ons aan het goede adres.

Branding

Het is essentieel dat huisstijlelementen goed worden gepresenteerd zodat een juiste identiteit mee wordt gegeven aan de website. Wij zorgen ervoor dat de branding van jouw platform nauw aansluit op de overige kanalen.

Usability

Een platform moet toegankelijk zijn voor elke gebruiker. Dat wil zeggen dat alle elementen waaruit het platform is opgebouwd, bijdragen aan een intuïtieve gebruikerservaring. Hierdoor is het voor de bezoeker van jouw platform niet moeilijk om tot zijn doel te komen. Een goede usability zorgt voor een plezierige gebruikerservaring en hierdoor een betere conversie. Wij maken het de gebruiker makkelijker!

Conversie

Het visueel ontwerp is het eerste deel van het webdesign traject. Hierin wordt er rekening gehouden met de doelen van de website en waar er conversies moeten plaatsvinden. Hierdoor is er vanaf het begin van het webdesign traject oog voor het uiteindelijke doel van de website. Zo worden de conversie elementen zodanig gevisualiseerd en gepositioneerd, dat deze bij oplevering bijdragen aan een optimaal resultaat. Zo behaal je meer resultaat met het design van jouw platform.

Efficiëntie

Geen ellenlange webdesign trajecten waarbij elke pagina als visueel ontwerp wordt uitgewerkt! Wij houden van snel schakelen. Daarom hanteren wij een hybride methodiek waarbij wireframing en visueel ontwerp worden gecombineerd en dienen als basis van het webdesign traject. Onze frontend developers zijn uitstekend in staat dit naadloos te vertalen naar een interactief werkend geheel. Hierdoor kunnen wij sneller en efficiënter jouw platform opleveren.

Responsive design voor alle apparaten

Jouw bezoeker is constant in beweging en dit betekent ook dat je website op elk moment van de dag en op elk apparaat bezocht kan worden. Onze websites zijn “future proof” en daar zijn onze visuele ontwerpen ook naar. Wij houden rekening met de apparaten waarop een website vandaag de dag op wordt bekeken, maar ook met een blik op de toekomst. Wij zorgen er dan ook voor dat jouw website responsive wordt opgebouwd. Dit houdt in dat het platform meeschaalt met het beeldformaat. Er hoeft dus maar één website beheerd te worden en niet specifiek een mobiele website.

Webdesign trends

De online wereld is snel, zelfs zo snel dat er dagelijks nieuwe trends ontstaan op het gebied van webdesign. Onze webdesigners zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en weten hoe de trends kunnen gebruiken in het webdesign traject. Toch kiest ons team niet blind voor alle trends. Wij kijken goed naar de meerwaarde van de trend, of de trend voor jouw platform van meer waarde is en bekijken per project welke trends we meenemen in het webdesign. Uiteindelijk willen we samen met jou natuurlijk resultaat behalen met jouw platform.

Wil je meer weten over webdesign en de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden? 

Neem dan eens contact op met:
Nick
Visueel ontwikkelaar
010 8200 320