Waarom wij kiezen voor Magento

Wij zetten de voordelen voor je op een rijtje

Magento is het meest gebruikte webwinkel platform in Nederland. Omdat het een open source platform heeft, wordt het continue doorontwikkeld door gebruikers met nieuwe extensies als resultaat. Magento wordt daarnaast geroemd omdat het een pionier is op het gebied van conversie- en zoekmachine optimalisatie.

Als specialist in e-commerce bouwen wij maatwerk webshops op basis van Magento. De ontwikkeling van zo’n webshop verloopt, zoals ook bij websites, via de Agile Scrum formule. De combinatie van Magento, onze kennis en ervaring en de ambitie van onze opdrachtgevers geeft organisaties alle reden om succesvol te zijn. 

Waarom wij kiezen voor Magento

 • Open source;  

 • Met een Magento webshop anticipeer je op de toekomst. De klantvraag kan goed worden gemonitord wat het mogelijk maakt om adequaat in te spelen op veranderende klantwensen;

 • Honderden plugins en templates;

 • Grote community voor vragen;

 • Zoekmachine vriendelijk (SEO);

 • Je kunt klein beginnen en blijven doorontwikkelen;

 • Veel oog voor gegevensbeveiliging;

 • Ontwikkelaars van over de hele wereld werken aan nieuwe en verbeterde modules of nieuwe extensies.

 • Magento kent een wereldwijd bereik;

 • Minimalisering van de kans op menselijke fouten door automatisering van het orderproces;

 • Zoekmachine vriendelijk (SEO);

 • Mogelijkheden tot automatiseren van klantenservice en het verlenen van inzicht in de orderstatus.  

 

Whitepaper Magento 2

In november 2015 presenteerde Magento het vervolg op Magento 1 aan het grote publiek. Goed geïnformeerd zijn over de mogelijkheden van dit nieuwe product is belangrijk voor webwinkeliers die zich willen voorbereiden op de toekomst van hun webshop. Magento 2 is namelijk geen update, maar een volwaardige upgrade: een compleet nieuw product. Bovendien wordt Magento 1 het komende jaar uitgefaseerd. Steeds meer ondernemers stellen zichzelf dan ook de vraag: ‘wanneer moet ik overstappen?’. En bovenal: ‘is Magento 2 voor mij de juiste oplossing?’. We geven je middels ons whitepaper inzicht in de laatste ontwikkelingen zodat je zelf kunt bepalen of en wanneer een eventuele overstap naar Magento 2 voor jou een goede keuze is.

Vraag nu de whitepaper aan!

 

Specialist in Magento

Wij dragen het kwaliteitsstempel Hypernode Certified. Wij worden periodiek door Magento-experts beoordeeld op de performance en veiligheid van de Magento shops die we ontwikkelen en op onze developmentprocessen.


Hypernode certificering is een keurmerk dat wordt uitgegeven door de Magento experts van onze hostingpartner Byte. Net als wij werkt ruim 65% van de grote Nederlandse Magento bureaus met hun Hypernode hostingplatform. Dit geeft hen een goed beeld van kwaliteit en best practices op het gebied van Magento development. Byte gebruikt deze learnings om met deze kwaliteitsstempel de top agencies in de markt aan te wijzen. Wij zijn trots dat wij tot deze top behoren! 

HN certified

Als Magento specialist zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en dragen actief bij aan de wereldwijde Magento Community. Benieuwd wie onze Magento specialisten zijn? Bekijk dan het team.

Ook een Magento platform?

Neem dan eens contact op met:
Thomas
Managing Partner
010 8200 328
Ben jij klaar voor Magento 2?

Vraag nu de whitepaper aan!

Download nu!