Hoe Drupal commerce kan bijdragen aan de ontwikkeling van jouw onderneming

De eigenschappen die een Drupal webshop uniek maken

Drupal commerce

Wij leggen je uit wat de voordelen zijn.

Een oneindigheid aan mogelijkheden

Drupal commerce is een combinatie van een webshop én een contentplatform (Drupal 8). Deze combinatie zorgt ervoor dat je oneindig veel mogelijkheden hebt. Je kunt een geweldige user experience creëren door contentpagina's toe te voegen in combinatie met de webshopmogelijkheden. Wereldwijd zijn er inmiddels meer dan 60.000 e-commerce platformen die gebruik maken van Drupal commerce. Wat precies de voordelen zijn van een Drupal commerce omgeving leggen wij graag voor je uit.

Onze aanpak

Waarom Drupal commerce?

Drupal commerce geeft de vrijheden en mogelijkheden om een volwaardig B2C of B2B e-commerce platform te ontwikkelen. Drupal commerce is namelijk een module binnen Drupal 8 met webshop functionaliteiten. Hierdoor heb je alle functionaliteiten van een webshop gecombineerd met oneindig veel content mogelijkheden. Hierdoor kun je een unieke klantbeleving creëren die met normale e-commerce platformen bijna niet te realiseren valt. 

Met Drupal commerce heb je alle vrijheden en mogelijkheden om een unieke klantbeleving te creëren.

Onze expertise

Dit is wat we doen en waar we écht goed in zijn.

Mogelijkheden met Drupal commerce

Hieronder staan de verschillende mogelijkheden die Drupal commerce biedt.

Omdat Drupal Commerce gebruik maakt van de Drupal 8 core interface is het eenvoudig om data, pagina’s, layouts en business logica te beheren via één interface. Het werken met Drupal 8 is innovatief opgezet waardoor gebruikers zonder enige technische kennis content en producten op een eenvoudige wijze kunnen beheren. Daarnaast kunnen er (nieuwe) marketingacties worden gepland en geïmplementeerd en kunnen er testen worden uitgevoerd zonder complicaties.

Doordat Drupal commerce geïntegreerd is met Drupal 8 heb je alle vrijheid om met content om de webshop heen een hele beleving creëren. Je kunt door middel van designs verschillende typen pagina's creëren met verschillende doeleinden (bijvoorbeeld het geven van informatie of het verkopen van een product of dienst). Dit vergroot de user experience van jouw klanten.

Drupal leent zich ervoor om maatwerk koppelingen te ontwikkelen die gekoppeld kunnen worden aan andere systemen of partijen zodat je waardevolle data kunt synchroniseren vanuit je Drupal 8 platform. Denk hierbij aan:

  • ERP koppeling
  • Email marketing
  • XML koppelingen
Kantoor
mobile first

Drupal 8 platformen zijn vanuit de mobile first gedachte ontwikkeld. Dit is ook geïntegreerd naar Drupal commerce. Bij een mobile first gedachte zijn bezoekers met mobiele apparaten zoals telefoons en tablets, het uitgangspunt voor het ontwerp van het platform. De responsive weergave van de site op niet-mobiele apparaten, zoals computers en laptops met grotere schermen, wordt afgeleid van het mobile first ontwerp. Dit zorgt ervoor dat jouw platform mobielvriendelijk is. Ook dit draagt bij aan een optimale gebruikerservaring.

Aan de slag met Drupal commerce?

Wil je aan de slag met Drupal commerce? Samen ontwikkelen we een platform dat past bij jouw ambitie en business. Je werkt nauw samen met onze developers en online marketeers om een platform te ontwikkelen die volledig past bij jouw wensen en ambitie. Beide teams hebben door de intensieve samenwerking veel kennis over Drupal. Daarnaast zorgen onze online marketeers ervoor dat jouw platform geoptimaliseerd wordt door middel van testen, analyses en het STDC model. Ook zijn wij al jaren actief binnen de community van Drupal, waardoor wij op de hoogte zijn van alle nieuwe ontwikkelingen. Deze ontwikkelingen worden ook weer toegepast op de platformen van onze opdrachtgevers.

Bekijk de succesvolle Drupal Commerce case van Pluimen!

Onze opdrachtgevers

Wij zijn er voor de ambitieuze e-commerce ondernemer die aan onszelf doet denken.

Wil je meer weten over Drupal commerce?

Neem dan eens contact op met:
Ronald
Managing Partner
010 8200 320