Bewezen Magento 2 e-commerce platform

Jouw vliegende start

Wij werken met ons Magento e-Commerce team hard aan een basisplatform op Magento 2. Dit is middels ons Magento 2 collectief tot stand gekomen. In ons basisplatform zijn alle standaardfunctionaliteiten opgenomen voor een stabiel werkend platform. Na ieder project worden alle learnings ook weer gekopieerd naar het basisplatform, zodat deze steeds verder wordt geoptimaliseerd. Daarnaast hebben wij ons gefocust op zeer handige up sell functionaliteiten. Aan de hand van jouw persoonlijke wensen, wordt jouw platform vervolgens verrijkt en geoptimaliseerd. Zo heb je een online platform dat past bij jouw ambitie, zonder dat je vanaf scratch hoeft te beginnen! 

Individuele wensen

Aan de hand van een meerdere sessies met onze opdrachtgevers, hebben we alle individuele wensen besproken met elkaar. Uiteindelijk is in overleg besloten welke wensen en functionaliteiten in ons basisplatform moeten worden opgenomen. Hierbij is niet alleen gekeken naar reeds bestaande functionaliteiten, maar ook naar wensen die op dit moment nog niet aanwezig zijn in de platformen van onze opdrachtgevers. Daarnaast zijn ook de ontwikkelingen van de grote Nederlandse webshops (Coolblue, bol.com) hierin meegenomen. Alle learnings uit de daarna volgende individuele projecten worden vervolgens weer gekopieerd naar ons basisplatform, zodat deze steeds verder verrijkt en geoptimaliseerd wordt. Je krijgt dus een uitstekend converterende Magento 2 webshop!

Magento 2 FRMWRK basisplatform

Ons basisplatform 

'Basis' platform is wellicht een wat bescheiden term die verkeerd geïnterpreteerd kan worden. Je kunt vanuit deze basisshop namelijk niet alleen van A-Z bestellen, maar er is ook veel aandacht besteed aan upsell mogelijkheden en extra converterende elementen. In totaal is er inmiddels meer dan 2000 uur geïnvesteerd in dit platform. Dat heeft geresulteerd in een platform met onder andere de volgende functionaliteiten: 

 • Basisoptimalisaties van Magento 2 (patches en bugfixes)
 • Geoptimaliseerde SEO module
 • Automatische taalselectie op basis van het land van de bezoeker
 • “Top 10” categoriepagina
 • Voordeelbundels
 • Kassakoopjes
 • Intelligente verzend-, voorraad- en actiecommunicatie
 • Productreview reminder module
 • Winkelwagen pop-up met gerelateerde producten 
 • Een overzichtelijke afrekenpagina (onestepcheckout) 
 • Naadloze integratie met onze e-mailmarketingsoftware Ronald

 

Ook overstappen naar Magento 2?

Wil jij ook de overstap naar Magento 2 maken? We vragen voor ons basisplatform een licentie fee van 12.500 euro. Vanuit dit platform wordt jouw persoonlijke platform ontwikkeld en kun je vervolgens zo creatief zijn als je zelf wilt. De investering voor de personalisatie van jouw platform is afhankelijk van een veel factoren. Samen met jou bepalen we welke onderdelen we oppakken in welke sprint. Door middel van onze roadmapstrategie werken we stap voor stap aan jouw (online) ambitie.

Samen overstappen naar Magento 2 dankzij het collectief

Ons Magento 2 collectief komt voort vanuit het feit dat een groot deel van de bestaande webshops dezelfde “basis” functionaliteiten bevatten. Om te voorkomen dat iedere opdrachtgever hier afzonderlijk in dient te investeren, hebben wij besloten om gezamenlijk een basis Magento 2 platform te ontwikkelen. Dit platform dient voor elke opdrachtgever als startpunt voor de overgang naar Magento 2.

Magento 2 webshop FRMWRK

Meer weten over het FRMWRK basisplatform?

Neem dan eens contact op met:
Ronald
Managing Partner
010 8200 320