Waarom wij Magento specialist zijn

Gecertificeerde Magento developers

Ons team van Magento specialisten ontwikkelt dagelijks aan webshops die bijdragen aan ambities van onze opdrachtgevers. Om steeds het beste uit webshops te halen spijkeren onze specialisten hun kennis maandelijks bij tijdens “personal development day” en hebben zij diverse Magento certificaten behaald.

Magento certificaten

Onze developers hebben officiële Magento certificaten voor:

  • Magento certified developer
  • Magento certified developer plus
  • Magento certified frontend developer

Dat houdt in dat ze trainingen en cursussen hebben gedaan via Magento en daarvoor een officieel certificaat hebben behaald. Daarnaast zijn we aangesloten bij Dutch Digital Agencies, de branchevereniging en kennisorganisatie van de beste digitale bureaus. Gezamenlijk vertegenwoordigen zij de Nederlandse digitale industrie.

Magento certified Developer Magento certified Frontend developer Magento certified Developer plus Dutch Digital Agencies

Personal development day

Deuren dicht, ogen open voor alles wat je wilt ontdekken. Dat is zo’n beetje de strekking van Personal Development Day bij ons. Zie het als een maandelijks feestje, maar dan serieus. Eén dag per maand - de laatste donderdag - waarop onze specialisten volledig zijn vrijgeroosterd van alle maandelijkse werkzaamheden. Waarom? Om te onderzoeken wat je graag wilt weten. Om zichzelf uit te dagen in zijn kunnen. En bovenal: om het bedrijf samen naar een volgend niveau te tillen en om meerwaarde te kunnen creëren voor onze opdrachtgevers.

Onze specialisten duiken tijdens zo’n dag in de technologische mogelijkheden van morgen, of worden enthousiast omdat ze hun eigen skills hebben uitgedaagd en daar nog in willen winnen. De uitkomst van zo’n dag resulteert vaak in projecten met een innovatief karakter. Medewerkers die geïnteresseerd zijn in dezelfde ‘vondst’ of toekomstvisie sluiten zich bij elkaar aan en worden gefaciliteerd om de mogelijkheden verder uit te denken of zelfs te ontwikkelen in een intern project.

Meer weten over onze certificaten?

Neem dan eens contact op met:
Ronald
Managing Partner
010 8200 327