De voordelen van Magento 2

Waarom een Magento 2 platform past bij jouw ambitie

Magento is het meest gebruikte e-Commerce platform in Nederland. Wij vinden dat dit toonaangevende online platform jouw ambitie het beste waar kan maken. Daarnaast kennen wij als specialist dit platform door en door. Omdat het een open source platform is, wordt het continu doorontwikkeld. Dat betekent dat er na elke realse van een nieuwe Magento update nieuwe verbeteringen zijn in de functionaliteiten van jouw platform. Wij beschrijven hieronder de voordelen van Magento 2 vanuit een gebruikersperspectief. 

 • Responsive webdesign
  Magento 2 is geschikt voor allerlei soorten apparaten (devices). De basis lay-out van Magento 2 is volledig gebaseerd op responsive webdesign. Hiermee zorg je dat je je klant op iedere soort devices (mobiel, tablet en desktop) kunt bedienen en daarmee de klantbeleving optimaliseert. 
   
 • Diverse snelheidsoptimalisaties
  Snelheid is een van de belangrijkste pijlers van Magento 2. Een snelle webshop draagt direct bij aan de online vindbaarheid, gebruikersgemak, gebruiksvriendelijkheid en meer bestellingen. Dit onderwerp heeft Magento serieus beetgepakt, waardoor er diverse snelheidsoptimalisaties zijn doorgevoerd in Magento 2. 
 • Geheel vernieuwde gebruikersinterface binnen Magento 2
  Een opvallend onderdeel van Magento 2 is de geheel vernieuwde gebruikersinterface. Naast de drastische aanpassingen aan de lay-out, is er ook een heldere splitsing gemaakt tussen systeem- en shopbeheer. Zo bestaat je shopbeheer uit elementen zoals producten, marketing en content, terwijl je zaken zoals configuratie, belastingregels en algemene voorwaarden kunt terugvinden in de sectie systeembeheer. Daarnaast zijn er diverse optimalisaties doorgevoerd om het beheer van producten nog eenvoudiger te maken. Zo heb je alles zelf in de hand en kun je kleine wijzingen gemakkelijk zelf doorvoeren. 
 • Eenvoudig data migreren
  Magento 2 is een geheel vernieuwd platform in vergelijking met Magento 1. Om je data uit Magento 1 over te zetten naar Magento 2, is er een datamigratietool ontwikkeld. De tool ondersteunt de volgende versies:
  -    Community Edition (CE): 1.6, 1.7, 1.8 en 1.9
  -    Enterprise Edition (EE): 1.11, 1.12, 1.13 en 1.14

Houd er rekening mee dat eventueel ontwikkelde maatwerk oplossingen niet worden meegenomen met de datamigratietool. Er bestaat dus een kans dat het overzetten van jouw platform naar Magento 2 wat extra voeten in aarde heeft. Onze specialisten denken graag met je mee zodat we een online platform creëren die past bij jouw online ambitie. 
 

samenwerken met FRMWRK

Waarom een Magento webshop bij FRMWRK?

We begrijpen dat het wellicht lastig is om een keuze te maken voor het juiste internetbureau. We denken graag met je mee en hebben daarom de voordelen van het samenwerken met ons op een rijtje gezet. Als opdrachtgever ben je regelmatig bij ons op kantoor en profiteer je van ons collectief. Omdat je veel bij ons op kantoor bent sta je aan tafel met onze developers en online marketeers die jouw wensen kunnen vertalen naar online. We delen als specialist vanuit onze expertise graag onze online kennis met jou. Stap voor stap werken we aan jouw ambitie!

Wat kost een Magento 2 webshop?

Benieuwd wat de investeringen zijn van een Magento webshop? Nieuwe webshops worden altijd ontwikkeld vanuit ons Magento 2 basisplatform en daaruit ontwikkelen wij een online platform die volledig past bij jouw ambitie. De initiële investering verschilt daarom per webshop. Ons basisplatform bieden wij aan voor 12.500 euro. Lees meer over hoe de kosten van een Magento webshop worden opgebouwd.

Twijfel je nog over de overstap naar Magento 2?

Ben je er nog niet helemaal over uit of Magento 2 de juiste oplossing is voor jouw ambitie? Vraag dan onze whitepaper aan via onderstaande button. We leggen je daar onder andere in uit wat de voor- en nadelen van Magento 2 zijn.

Download onze whitepaper!

Nog vragen over Magento 2?

Neem dan eens contact op met:
Ronald
Managing Partner
010 8200 327
Ben jij klaar voor Magento 2?

Vraag nu de whitepaper aan!

Download nu!