Magento 2
specialist

Wij helpen ondernemers
hun ambities te ontwikkelen
met een Magento 2 webshop.
Magento certified Developer Magento certified Frontend developer Magento certified Developer plus

Dé Magento 2 webshop die past bij jouw ambitie

Magento 2 is hét toonaangevende e-commerce platform die met jouw ambities meegroeit. Als magento specialist kennen wij dit platform door en door. Ons in-house team van specialisten heeft door jarenlange ervaring een bewezen aanpak ontwikkeld om jouw (online) ambities te realiseren.

Lees direct verder

Nieuwe Magento 2 webshop Overstappen naar Magento 2 Overname Magento webshop

Magento specialist uit Rotterdam

Ben je op zoek naar dé Magento 2 specialist met Rotterdamse roots en een bewezen trackrecord van meer dan 20 jaar? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze in-house development- en online marketingspecialisten werken dagelijks intensief samen met onze opdrachtgevers en denken écht proactief met je mee! No-nonsens, nuchter e-commerce bureau met een Rotterdamse mentaliteit. Een bijdrage leveren in de ontwikkeling van jouw onderneming, dat is waar we het voor doen.

Meer over ons Of bekijk ons Magento 2 werk

Nieuwe Magento 2 webshop?

Wij starten de realisatie van nieuwe Magento 2 webshops altijd op ons in huis geoptimaliseerde FENIX Magento 2 platform. Dé Magento 2 springplank voor ondernemers die hun volgende groeistap willen maken. Op dit fundament wordt afhankelijk van jouw specifieke en individuele wensen jouw unieke webshop gebouwd. Een webshop die bijdraagt aan jouw (online) ambitie!

  • Efficiënt investeren in jouw nieuwe Magento 2 webshop
  • Gebruik bewezen oplossingen en best practices
  • Binnen 6 weken live op Magento 2

Meer over FENIX

Overstappen naar Magento 2?

Heb je een bestaande webshop en wil je overstappen naar Magento 2? Wij helpen je graag naar jouw volgende niveau! Met ons FENIX magento 2 fundament ben je zeker van een vliegende start. Juist omdat FENIX verrijkt is aan (bewezen) functionaliteit en oplossingen ten opzichte van een standaard Magento 2 installatie. FENIX biedt daarnaast de mogelijkheid om nieuwe functionaliteiten eenvoudig in te zetten. We investeren slim in zaken die écht bijdragen aan de groei van jouw webshop. Ideaal voor een snelle en investeringsefficiënte overstap naar Magento 2

Ons bewijs? Onderstaande groei bereikten onze opdrachtgevers binnen het eerste jaar:

  • Gemiddelde omzet groei van + 30%
  • Gemiddelde groei van aantal orders + 26%
  • Gemiddelde groei van conversie + 16%

Meer over FENIX Download de volledige FENIX Magento 2 factsheet

Meer weten over overstappen naar Magento 2?

Download hier de whitepaper over overstappen naar Magento 2.

 

Download de gratis whitepaper

Overname Magento webshop

Heb jij een Magento 1 of een Magento 2 webshop maar ben je ontevreden over de samenwerking met je huidige bureau? Wordt je niet proactief geholpen? Weet je niet zeker of alle security patches zijn geïnstalleerd? Wij ontwikkelen jouw onderneming graag verder. Wij zijn gespecialiseerd in overname, beheer en optimalisatie van bestaande Magento webshops. Stap-voor-stap helpen we jou na overname richting jouw (online) ambitie.

Magento overname

Het maximale uit jouw Magento shop halen? Neem contact met ons op!