E-mailmarketing

Gericht de inbox van jouw klant bereiken

Wat is e-mailmarketing?

Je ontvangt ongetwijfeld nieuwsbrieven in je inbox. E-mailmarketing is meer dan alleen dan dat. Wij nemen je graag mee in de wereld van de e-mailmarketing. Het is een zeer krachtig online marketing medium om de omzet te verhogen of je bestaande relaties te onderhouden.

Waarom aan de slag met e-mailmarketing?

Vaak ontvang je een nieuwsbrief waarbij je denkt, wat moet ik ermee? Je hebt je hier waarschijnlijk voor ingeschreven met de hoop om voor jou interessante informatie te ontvangen. Helaas krijg je onpersoonlijke informatie met aanbiedingen die voor jou niet relevant zijn. Des persoonlijker een e-mail is, des te geïnteresseerder de ontvanger is. Met e-mailmarketing kun je dus zeer persoonlijke content pushen richting de klant.

Daarnaast is het e-mailmarketing mogelijk om e-mails te verzenden wanneer je maar wilt. Wanneer wij voor jou aan de slag gaan bekijken wij wanneer per e-mailcampagne wat het beste moment is om de e-mail te verzenden. Dit is namelijk sterk afhankelijk van je doelgroep en bijvoorbeeld branche.

Nadelen van e-mailmarketing?

Helaas zitten er ook aan e-mailmarketing nadelen. E-mail is vaak een kanaal waar misbruik van wordt gemaakt, hierdoor is het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met dit kanaal. Niemand wil tenslotte bekend staan als spammer. Gaan wij aan de slag met je webshop, zorgen wij ervoor dat je domein niet als spam wordt gezien. Ga je er niet voorzichtig mee om, dan loop je het risico dat dit schade doet aan je domein en je e-mail in de spamfolder gaat belanden van de klant.

Met welke e-mailmarketing software werkt FRMWRK?

Waar je waarschijnlijk bekend met programma’s als Mailchimp, werken wij met Ronald. Een relatief onbekende Nederlandse speler op het gebied van e-mailmarketing. Ronald biedt ons de mogelijkheid om alles uit de e-maildatabase te halen op een zo persoonlijk mogelijke manier. Meer weten over Ronald en of dit ook iets voor jou is? Wij leggen de mogelijkheden van Ronald hier zo uitgebreid mogelijk voor je uit.

Onze handen jeuken om de e-mailmarketing voor jouw website te gaan doen!

Wij kunnen niet wachten om met e-mailmarketing voor jouw website of webshop aan de slag te gaan. We willen je e-maildatabase zo optimaal mogelijk benutten. Neem eens contact op met onze e-mailmarketingspecialisten voor meer informatie. FRMWRK, ontwikkelt.

e-mailmarketing

Ook aan de slag met e-mailmarketing?

Neem dan eens contact op met:
Mollo
Klantontwikkelaar
010 8200 326