Google partner

Wij zijn trotse Google Partner!

Wij hebben de status van Google Partner (voorheen AdWords Certified Partner, AdWords Qualified Company). Google selecteert voor deze speciale status alleen partners die bewezen hebben genoeg specialisme, kennis en vaardigheid in huis te hebben en waar Google het volste vertrouwen in heeft. Dit vertrouwen spreken ze uit door middel van de Google Partner Status.

Strenge eisen Google Partner

Om de status van Google Partner te behalen moet je voldoen aan meerdere strenge eisen. De status van Google Partner geeft aan dat we financieel gezond zijn, meerdere gecertificeerde online specialisten hebben en een hoge klanttevredenheid. Hierdoor is de keuze voor FRMWRK één waarbij zekerheid en kwaliteit gewaarborgd zijn. Onze specialisten zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het Google netwerk en zorgen voor kwalitatief hoge service. Door onze ruime ervaring, kennis en service zijn wij in staat om het optimale resultaat te behalen voor jou.

Voordelen voor de opdrachtgever

De status van Rotterdamse Google partner heeft ook voor jou als opdrachtgever voordeel. Zo ben je verzekerd van:

  • Gecertificeerde Online Specialisten
  • Up-to-date kennis van de Google producten en tools
  • Bewezen resultaat en strategiën
  • Inzicht in jouw eigen campagnes
  • En niet onbelangrijk: Een gedegen bureau

Wil je aan de slag met Adwords campagnes (SEA)zoekmachine optimalisatie (SEO) of website Analyses? Met ons heb je jouw Google Partner gevonden.

 

 

ads logoseo - google search

Voordelen voor Google Partners

Als Rotterdamse Google Partner hebben wij enkele voordelen op het gebied van theoretische en praktische kennis en het contact met Google, ten opzichte van bureaus die niet de status van Google Partner hebben.

Theoretische kennis

Als Google Partner zijn onze online specialisten altijd up-to-date van de nieuwste Google-tools en -producten. De theoretische kennis van deze producten blijft hoog door elke 12 maanden de door Google verzorgde certificeringsexamens met goed gevolg af te leggen. Op deze manier waarborgen wij de kennis en kwaliteit binnen FRMWRK.

Praktijkkennis

Naast de theoretische kennis onderscheiden wij ons als Google Partner ook van andere internetbureaus met onze bewezen prestaties. Wij gebruiken praktische tips uit de branche om jouw marketingcampagnes te beheren en optimaliseren en zijn we er volledig op gericht jou te helpen het maximale uit jouw marketingbudget te halen.

Toegang tot Google

Wij werken als Partner rechtstreeks samen met Google. Hierdoor zijn wij als eerste op de hoogte van nieuwe producten en mogen wij deze als eerste gebruiken om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als onze opdrachtgever heb je dus een streepje voor.

Bekijk ons Google Partner profiel

Wil jij aan de slag met jouw Google resultaten?

Neem dan eens contact op met:
Mollo
Klantontwikkelaar
010 8200 326