Onze
oplossingen

Hiermee helpen wij de
(online) ambities van ondernemers
verder te ontwikkelen

Ons werk Meer weten? Bel 010 8200 320

Online strategie

Om jouw onderneming te blijven ontwikkelen is het belangrijk dat je weet waar je voor staat, waar je naar toe wilt en hoe je dat wilt bereiken. Om online succesvol te worden en resultaten te boeken is een gedegen online strategie dan ook van essentieel belang. Wij helpen je deze te bepalen en rekenen die gezamenlijk door in een gedegen businesscase. Welke ambitie jaag jij na?

Online marketing

E-commerce development

Ben je op zoek naar een e-commerce platform dat met jouw (online) ambities meegroeit? Laat je dan goed adviseren. Wij ontwikkelen 95% van onze webshops met Magento. Magento biedt een robuust platform voor een webshop die future-proof moet zijn. Maar ook Drupal Commerce is een e-commerce platform dat kan bijdragen aan jouw ambitie. Laat je adviseren door ons in-house team van zowel Magento als Drupal specialisten.

Magento Drupal commerce

Website development

Een goed presterende website die bijdraagt aan jouw (online) ambitie hangt in grote mate af van de snelheid waarmee actuele informatie kan worden weergegeven dan wel worden gegenereerd. Daarin schuilt de kracht van een krachtig Content Management Systeem (CMS). Onze specialisten werken hiervoor met Drupal in combinatie met dynamische Javascript Frameworks als Angular en React in combinatie met headless oplossingen.

Drupal

Online Marketing

De roadmap, zo noemen wij onze aanpak. Gebaseerd op jouw online strategie bepalen wij gezamenlijk de stip op de horizon. We rekenen dit door in een businesscase. Hierop bepalen wij de aanpak, het STDC-model en de marketingkalender. Met korte, periodieke sprints werken wij samen met jou aan de strategie en nemen wij de juiste stappen richting jouw stip op de horizon.

Online marketing

Support, beheer & optimalisatie

Snel bijsturen op ontwikkelingen in de markt, op online trends en bij blijven in jouw branche. Hierbij is het belangrijk dat de continuïteit en veiligheid gegarandeerd blijft. Wij beheren Magento webshops en Drupal websites die door ons ontwikkeld zijn én zijn gespecialiseerd in overname, beheer en optimalisatie van bestaande platformen indien je niet tevreden met je huidige bureau of ZZP'er.

Maximaal resultaat met onze oplossingen

Maximaal resultaat behalen wij voor opdrachtgevers die net als ons een gezonde dosis aan ambitie hebben. Zij zijn net als ons bereid intensief te willen samenwerken. Het online kanaal is dan ook een belangrijke business peiler voor hen. Zij zijn dus al enkele jaren online actief en op zoek naar het volgende niveau. Ze willen jaarlijks minimaal 20% groeien. Ze zijn actief in een nichemarkt of zijn specialist in hun marktsegment. Middels hun kennis van de markt en onze specialistische kennis van online marketing zijn wij in staat hen stap-voor-stap te ontwikkelen. Zo kunnen zij succesvol ondernemen.