Oplossingsgericht

Zo ontwikkelen we jouw e-commerce onderneming.

Onze aanpak

Stapsgewijs naar jouw ambitie en doelstellingen toewerken. 

Stapsgewijs naar jouw ambitie

Wat bij ons centraal staat, zijn jouw doelstellingen. Zie ons als sparringpartner: we zijn intensief betrokken bij de ontwikkeling van jouw platform. We hebben jarenlange ervaring met alles wat bij e-commerce komt kijken:

frmwrkonlinemarketing

Agile groeien, aandacht voor proces

Van strategie naar realisatie, en van activatie naar groei. Onze werkwijze sluit naadloos aan bij jouw ambities. We werken namelijk Agile, wat ‘lenig’ of ‘behendig’ betekent. Agile gaat uit van een intensieve samenwerking tussen opdrachtgever en onszelf. Zo vullen we elkaar aan: prioriteiten bepalen we samen op basis van jouw doelstellingen. De planning en het budget staan vast, maar de invulling blijft flexibel. Inzichten veranderen continu. En wij dus ook. We sturen bij op basis van data en expertise.

Bewezen werkwijze

Onze werkwijze bewijst zich al ruim twintig jaar. Zo worden webshops binnen planning en budget opgeleverd. Daarna gaan we aan de hand van een reeks tests en analyses aan de slag om keihard resultaat te boeken. Niet overtuigd? Je investeert uitsluitend in de zaken die aantoonbaar bijdragen aan het behalen van jouw doelstellingen. No-nonsense en transparant.

  • Verantwoord investeren
  • Binnen tijd en budget
  • Snel zichtbaar resultaat
  • Stapsgewijs naar succes
Onze expertises

Hier zijn we écht goed in.

De juiste e-commerce strategie

Wanneer je verder wilt groeien is de juiste strategie enorm belangrijk. Zeker als e-commerce ondernemer. De concurrentie is namelijk groot en je wilt niet alleen op prijs concurreren. Daarom moet je met de juiste groeistrategie aan de slag. Deze groeistrategie staat bij ons aan de basis van een goede samenwerking. Wij helpen je graag vrijblijvend om jouw strategie te bepalen én rekenen gezamenlijk jouw businesscase door.

Heb jij een mooie e-commerce uitdaging? We rekenen graag onze toegevoegde waarde voor je uit.

Neem direct contact op

Kantoor

Online marketing gespecialiseerd in e-commerce

Stel je een stip op de horizon voor. Deze stip is jouw groei ambitie, waar wij samen stapsgewijs naar toewerken. Onze online marketing aanpak noemen we toepasselijk ‘de Roadmap’. Zie dit ook echt als een kaart die naar jouw doelstellingen leidt. Eerst rekenen we een businesscase uit, waarna we direct aan de slag gaan. We bepalen de concrete aanpak, overleggen en reflecteren samen: wat kan beter en wat gaat goed? Zo wordt dat stipje op de horizon steeds groter.

Meer over online marketing

frmwrkmagento

Ontwikkeling gespecialiseerd in Magento & Drupal

Op zoek naar een webshop dat met jouw ambities meegroeit? Ons webdevelopment team heeft jarenlange ervaring op gebied van Magento 2 en Drupal. Beide systemen bieden een robuust fundament voor online groei. Afhankelijk van jouw groei ambities en e-commerce strategie zetten wij deze middelen in. Twijfel je? Laat je adviseren door onze Magento en Drupal specialisten. 

Meer over Magento
Meer over Drupal Commerce

Webshop beheer & optimalisatie

Snel bijsturen op ontwikkelingen in de markt, op online trends en bij blijven in jouw branche. Hierbij is het belangrijk dat de continuïteit en veiligheid gegarandeerd blijft. Wij beheren Magento en Drupal webshops die door ons ontwikkeld zijn én zijn gespecialiseerd in overname, beheer en optimalisatie van bestaande webshops. Indien je bijvoorbeeld niet tevreden bent met je huidige bureau.

frmwrkonlinemarketing

Overname Magento 2 en Drupal webshops

Heb je al een Drupal of Magento webshop? Maar ben je niet tevreden met je huidige bureau? Wij zijn gespecialiseerd in het overnemen, beheren en verder optimaliseren van webshops. Dit doen we altijd in nauwe samenwerking met webdevelopment en online marketing. Alleen dan zij wij in staat jouw e-commerce groei naar een hoger plan te tillen.

Meer over webshop overname

Onze opdrachtgevers

Wij zijn er voor de ambitieuze e-commerce ondernemer die aan onszelf doet denken.

Wil je meer over onze oplossingen weten?

Neem dan eens contact op met:
Ronald
Managing Partner
010 8200 320