ShopConnector

De naadloze koppeling tussen Magento 2 en Vendit

Altijd al je (online) winkels up-to-date

Om jouw fysieke winkel en jouw Magento 2 webshop goed te laten functioneren is het nodig om beide winkels altijd up-to-date te hebben. Daarom is een koppeling tussen het kassamanagementsysteem of backoffice en de Magento webshop noodzakelijk. Wij als full service internetbureau hebben deze koppeling tussen Magento 2 en het Vendit systeem voor jou gerealiseerd, zodat je zorgeloos jouw producten, afbeeldingen, orders, voorraad, groepen, kenmerken en bestellingen over beide winkels altijd up-to-date hebt.

Dé naadloze koppeling tussen het Vendit systeem en Magento 2

Heb je een Magento 2 webshop of is deze in ontwikkeling, maar heb je nog geen koppeling met het Vendit systeem? Dan is ShopConnector de oplossing. De licentiekosten voor de Magento 2 koppeling met het Vendit systeem bedraagt slechts éénmalig € 2.300,- (ex btw). Maandelijks wordt er een bedrag van € 100,- (excl. btw) in rekening gebracht voor gebruikersondersteuning en updates.

Hoe werkt het?

ShopConnector is een slim stukje software die we in huis hebben ontwikkeld, die de data vanuit jouw kassasysteem van Vendit omzet naar Magento 2 webshopdata. Doordat wij deze koppeling zelf, in samenwerking met Vendit, hebben ontwikkeld beschik je hiermee over de meest uitgebreide koppeling tussen beide systemen. In tegenstelling tot veel koppelingen is ShopConnector geen integraal onderdeel van jouw Magento 2 webshop, maar communiceert de software met de standaard API van Magento 2. Deze manier van werken zorgt ervoor dat de impact van de koppeling tot het minimum wordt gereduceerd. Simpel, snel en effectief! 

Maatwerk verzoek?

Wij ontwikkelen géén maatwerk op de ShopConnector. De ShopConnector is en blijft een standaard product, een hele bewuste keuze! Indien jij een wijzigingsverzoek hebt, dan wordt dit op onze ontwikkelroadmap geplaatst. Op basis van impact en prioriteit bepalen wij - en in de toekomst jullie - wanneer dit wordt opgepakt. Zo profiteren alle gebruikers van jouw ideeën en krijg je steeds meer waar voor je geld. Mooi toch!

Vendit: Een Magento 2 webshop met de ShopConnector is samenwerken met resultaat

ShopConnector is ontwikkeld vanuit het idee dat jij het beheer van jouw productcategorieën, product- en voorraadinformatie volledig binnen het Vendit systeem uitvoert, waarna deze informatie geëxporteerd wordt naar jouw webshop. Je hoeft deze informatie dus niet meer handmatig in te voeren in Magento. Ontvang je een bestelling in jouw webshop, dan worden deze orders via de ShopConnector direct doorgezonden naar het Vendit systeem. Wijzig je de orderstatus binnen het Vendit systeem, dan wordt deze status direct gesynchroniseerd met jouw webshop, zodat jouw klant de voortgang van de order volledig kan blijven volgen. Kortom, jouw online en offline informatie altijd up-to-date!

Ben je enthousiast en denk je dat ShopConnector jou kan helpen in jouw ontwikkeling? Bel ons gerust even op om een vrijblijvend gesprek in te plannen.

Installatie- en gebruikershandleiding

Klik op onderstaande button om de meest recente installatie- en gebruikershandleiding te downloaden.

Download de handleiding
Laatste update: mei 2019 (SC3-V1.9.4)

ShopConnector ondersteund de versies van Magento 2 in de 2.0.*, 2.1.*, 2.2.* branches.

Wil je meer weten over de ShopConnector?

Neem dan eens contact op met:
Ronald
Managing Partner
010 8200 320