Shopconnector

De naadloze koppeling tussen Magento 2 en Vendit

Altijd al je (online) winkels up-to-date

Om jouw fysieke winkel en Magento 2 webshop goed te laten functioneren is het belangrijk om beide winkels altijd up-to-date te hebben. Een koppeling tussen het kassamanagementsysteem (of backoffice) en de Magento webshop is daarom noodzakelijk. Wij als full service internetbureau hebben deze koppeling tussen Magento 2 en het Vendit systeem voor jou gerealiseerd. Zo weet je te allen tijde hoe het met beide winkels gaat; qua producten, voorraad, orders en bestellingen.

Let op: De ShopConnector is uitsluitend beschikbaar voor klanten die een Magento 2 webshop laten realiseren, onderhouden of beheren door FRMWRK. 

Hoe werkt het?

ShopConnector is een slim stukje software dat wij zelf hebben ontwikkeld. Dit systeem zet de data vanuit je Vendit kassasysteem om naar Magento 2 webshopdata. Houdt er rekening mee dat wij ShopConnector dan ook uitsluitend aanbieden in combinatie met de bouw, onderhoud of het beheer van een Magento 2 webshop! Doordat wij deze koppeling zelf, in samenwerking met Vendit, hebben ontwikkeld beschik je over de meest uitgebreide koppeling tussen beide systemen. In tegenstelling tot veel koppelingen is ShopConnector geen integraal onderdeel van jouw Magento 2 webshop, maar communiceert de software met de standaard API van Magento 2. Deze manier van werken zorgt ervoor dat de impact van de koppeling tot een minimum wordt gereduceerd. Simpel, snel en effectief! 

Vendit: Een Magento 2 webshop met de ShopConnector is samenwerken met resultaat

ShopConnector is ontwikkeld vanuit het idee dat jij jouw productcategorieën, product- en voorraadinformatie volledig zelf beheert - binnen het Vendit systeem natuurlijk. Hierna wordt de informatie geëxporteerd naar de webshop. Je hoeft deze informatie dus niet handmatig in te voeren in Magento. Ontvang je een bestelling via de webshop, dan worden deze orders middels de ShopConnector doorgestuurd naar het Vendit systeem. Wijzig je de orderstatus binnen het Vendit systeem, dan wordt deze status direct gesynchroniseerd met jouw webshop, zodat jouw klant de voortgang van de order volledig kan blijven volgen. Kortom, jouw online en offline informatie altijd up-to-date!

Ben je enthousiast en denk je dat ShopConnector jou kan helpen in jouw ontwikkeling? Bel ons gerust even op om een vrijblijvend gesprek in te plannen. En zoals gezegd, ShopConnector is alleen beschikbaar in combinatie met de bouw, onderhoud of het beheer van een Magento 2 webshop door ons. 

Installatie- en gebruikershandleiding

Klik op onderstaande button om de meest recente installatie- en gebruikershandleiding te downloaden.

Download de handleiding
Laatste update: mei 2019 (SC3-V1.9.4)

ShopConnector ondersteund de versies van Magento 2 in de 2.0.*, 2.1.*, 2.2.* 2.3.* branches.