Shopware

.

Shopware is een van de snelst groeiende open source e-commerce platformen in Europa. Met een sterke focus op klantervaring biedt het platform vele tools om je webshop te aan te passen en te leiden tot succes.

Wat is Shopware?

Shopware is een Duits open-source platform die in de afgelopen jaren een sterke marktpositie heeft ingenomen. Het platform heeft een sterke visie op klantbeleving en wordt ook ontwikkeld door de mensen die het zelf gebruiken. Hierdoor is de kwaliteit van de software niet alleen zeer hoog, maar voldoet het ook aan de hoogste eisen op het gebied van techniek en ontwerp.

Het platform is in het bestaan geroepen in 2000 en heeft inmiddels meer dan 100.000 klanten.

Wat zijn de voordelen van Shopware?

De sterke groei van Shopware de afgelopen jaren is vanwege de vele voordelen die het platform met zich mee brengt.

Een uitgebreid CMS.

Met het CMS van Shopware ben je in staat om makkelijk uitgebreide pagina's te maken zonder dat je daar intensief de techniek voor hoeft in te duiken.

Drag & drop.

Je kunt met drag & drop verschillende componenten zoals productblokken, media, video's of banners makkelijk plaatsen en op deze manier snel en makkelijk tot mooie ontwerpen komen.

Multi-Store.

Net als Magento, kun je met Shopware meerdere winkels onder één dak beheren. Het is eenvoudig om producten en catalogi te beheren dankzij de uitgebreide en flexibele tools. Met zogenaamde Product Streams kan je productgroepen aanmaken met filters zoals prijsklasse, merk, beoordelingen etc.

Marketing mogelijkheden.

Je vindt ook veel marketing functionaliteiten vinden op Shopware. Naast de bovengenoemde product streams, heb je ook Customer Streams. Daarmee kan je bv. bezoekers segmenteren op basis van interesses of eerder vertoond winkelgedrag.

Ingericht voor SEO.

Shopware is in de kern al ingericht om een goede SEO positie te waarborgen. De webshop heeft al standaard de technische zaken op orde zoals meta tags en canonical tags. Op deze manier hoef je daar niet nog eens tijd in te investeren.

Shopware webshop laten maken.

Ons team van Shopware specialisten kan een webshop bouwen op basis van wenen en benodigdheden. Hiervoor maken we eerst een business case om inzichtelijk te krijgen wat benodigde functionaliteiten en integraties zijn én wat de verwachte resultaten zijn van de webshop. Hiervandaan kunnen we op maat bepalen wat de webshop gaat kosten, verwacht te gaan opleveren en in hoeveel tijd.

Wil je direct in gesprek om te kijken naar wat er mogelijk is? Neem dan vrijblijven contact met ons op.

Ook groeien met jouw webshop?

Zo ziet ons voortraject er uit. In 4 stappen bepaal jij of je je webshop gaat groeien bij FRMWRK.

1

Kennismakingsgesprek

Een kort gesprek waarin we kijken of we een match zijn.

2

Strategische sessie

We duiken in jouw business  en je ambities.

3

Business Case

We gaan analyseren en komen terug met een ROI.

4

Go / No go

Je krijgt een voorstel om je webshop te groeien!

Plan een afspraak