Over
FRMWRK

Wij helpen ondernemers
online te ontwikkelen

Onze aanpak

Dit zijn wij, FRMWRK

Wij helpen ondernemers online te groeien. Dat is onze missie!

FRMWRK is een club van gepassioneerde specialisten die zich iedere dag verder ontwikkelen. Met 21 collega's helpen wij ondernemers structureel te groeien door de inzet van Magento of Drupal in combinatie met onze bewezen Online Marketing roadmap strategie.


Magento webshop Drupal website Online marketing

Jouw groei is ons doel!

Ben je op zoek naar een Rotterdams internet bureau met een bewezen trackrecord en specialisten die echt proactief met je meedenken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze in-house development- en online marketingspecialisten denken proactief met je mee! We zijn no-nonsens, nuchter en Rotterdams. Een bijdrage leveren in de ontwikkeling van jouw onderneming, dat is waar we het voor doen.

FRMWRK, ontwikkelt

Ons team van specialisten ontwikkelt zich dagelijks. Alleen op die manier zijn wij in staat jou steeds succesvol te laten ondernemen en om jouw ambities na te streven. Want dat is onze missie! We staan voor ontwikkeling, ambitie en we staan graag minimaal 1-0 voor.

Professioneel en Rotterdams

We vormen een hecht team bestaande uit ervaren en ambitieuze specialisten. Ons gehele team werkt vanuit ons Rotterdamse kantoor gevestigd in het creatieve hart, de Schiecentrale. Onze developers, online marketeers en projectmanagers werken dagelijks intensief met elkaar samen op hetzelfde kantoor. Samen met onze opdrachtgevers. Bij ons heerst een professionele maar informele sfeer en zo gaan we ook met onze opdrachtgevers om.

Ontmoet ons team Sparren over jouw online ambitie? Neem contact op

Maximaal resultaat

Maximaal resultaat behalen wij voor opdrachtgevers die net als ons een gezonde dosis aan ambitie hebben en die net als ons bereid zijn intensief te willen samenwerken. Het online kanaal is dan ook een belangrijke business peiler voor hen. Onze opdrachtgevers zijn dus al enkele jaren online actief en zijn op zoek naar het volgende niveau en willen jaarlijks minimaal 20% groeien. Vaak zijn zij actief in een nichemarkt of zijn specialist in een bepaald marktsegment. Middels hun kennis van de markt en onze specialistische kennis van Magento, Drupal en Online Marketing zijn wij in staat hen stap-voor-stap te ontwikkelen en succesvol te laten ondernemen.