Wij zijn FRMWRK

Hét e-commerce bureau uit Rotterdam dat je aan groei helpt.

Ons DNA

Dit zijn wij. Dit vinden wij belangrijk.

E-commerce zonder poespas

Wij zijn een Rotterdams e-commerce bureau. En dat merk je. Stilzitten? Dat doen wij niet. We houden van aanpakken. We zijn goudeerlijk, nemen geen blad voor de mond en hebben ’t hart op de tong. Niet om jou tegen te werken, maar juist om je te helpen groeien. Ambitieus, nuchter en gedreven. Dat zijn wij, FRMWRK in een notendop.

Water
rontom

Klauwen uit de mouwen

FRMWRK, ontwikkelt. Wij zijn er voor de ambitieuze e-commerce ondernemer die aan onszelf doet denken. Die onverschrokken ondernemer die de hele wereld aan kan. Wij helpen jou aan online groei. Je kunt op ons bouwen. Wij zijn degene die jou als e-commerce ondernemer écht aanvoelt. Onze kernwaarden spreken dan ook voor zich. Aandacht voor elkaars ambitie. Focus op groei. Open naar elkaar én werken aan wederzijds vertrouwen.

Niet lullen, maar poetsen

Eerlijkheid duurt het langst. We verkondigen daarom ook geen mooie praatjes. Daar zijn we veel te nuchter voor. We werken niet met ‘dromen’, maar met concrete doelstellingen. Voor de lang termijn, natuurlijk. Onze missie? Jouw omzet laten groeien, door middel van een persoonlijke aanpak. Geen ondernemer is hetzelfde.

Deel jouw ambities met ons. 
Neem direct contact op

Rotterdam
Onze expertise

Dit is wat we doen en waar we écht goed in zijn.

Oog voor online business & techniek

Wij combineren jouw online business met techniek. Het beste van twee werelden. Onze webdevelopers ontwikkelen webshops samen met onze online marketeers, die proactief meedenken over de groei van jouw e-commerce onderneming. Een dynamische samenwerking tussen jou, onze online marketeers én onze webdevelopers. Talent, kundigheid en ervaring. Een gouden combinatie.

Bekijk direct onze oplossingen

Kantoor
E-commerce specialisten

Ervaren professionals met hart voor jouw e-commerce onderneming.

Onze opdrachtgevers

Wij zijn er voor de ambitieuze e-commerce ondernemer die aan onszelf doet denken. 

Wil je meer over ons weten?

Neem dan eens contact op met:
Ronald
Managing Partner
010 8200 320