Wij zijn FRMWRK

Een enthousiast team dat iedere dag aan jouw ontwikkeling werkt

No-nonsens, nuchter en Rotterdams. We houden van een online uitdaging. Vanuit de Schiecentrale, het creatieve hart van Rotterdam, werkt ons team van Magento, Drupal en online marketing specialisten samen met onze opdrachtgevers aan het online resultaat van websites en webshops. En met succes. Een bijdrage leveren in de ontwikkeling van jouw onderneming, dat is waar we het voor doen. 

 

Waar het mee begon... 

Het begon allemaal in 1997. Mijn broer Thomas en ik, - beiden toen begin 20 -, hadden een grote passie voor het ontwikkelen en programmeren van websites. Dat deden we graag in onze vrije tijd, op de zolderkamer in het ouderlijk huis. Hoewel we het thuis goed hadden, zat een ruim startkapitaal er niet in. En dus legden Thomas en ik al ons spaargeld bij elkaar. All or nothing, wij gingen er voor! Uiteindelijk zijn we uitgegroeid naar een club met ruim 20 man. Ruim 20 medewerkers die elke dag samen met de klant aan de uitdagendste projecten werken!

Lees hier ons verhaal! 

Ronald en Thomas

 

Waar we in uitblinken? Online resultaat.

Onze aanpak is pragmatisch. Met oog voor zowel resultaat als proces werken we nauw samen met onze partners en opdrachtgevers. We weten exact wat er online speelt. Door online marketing, een agile aanpak en innovatieve technologie te combineren kunnen onze opdrachtgevers in hoog tempo inspelen op de steeds veranderende klantvraag. Je wilt je klanten immers de beste online ervaring geven. Bij FRMWRK begrijpen we wat daarvoor nodig is. Het effect van onze aanpak zie je dan ook in alles terug. In het gebruiksgemak of het design bijvoorbeeld, en natuurlijk onder de streep.

Lees meer over onze aanpak

 

We willen je zien groeien.

Alle grote dingen begonnen ooit klein, vaak vanuit een idee of passie. Door de juiste aandacht en verzorging kan dat idee zich ontwikkelen tot iets moois. Net als jouw onderneming. Door klein te beginnen en de juiste 'voedingsstoffen' te krijgen, ontwikkelt jouw onderneming zich. Door regelmatig te meten en te optimaliseren kun je groter worden. Wij voorzien je in die voedingsstoffen. Ons multidisciplinaire team geeft slagkracht aan jouw online ambities. Zo bouwen onze developers aan jouw online resultaat en meten onze online marketeers voortdurend hoe je platform presteert. We zijn scherp tijdens het ontwikkelproces, maar ook wanneer je onderneming bloeit. Want online kansen bevinden zich in iedere fase van het ondernemerschap. En dus combineren we jouw kennis van de markt met onze kennis van online. FRMWRK, ontwikkelt. 

 

Wil jij jouw onderneming ook verder ontwikkelen?

Neem dan eens contact op met:
Ronald
Managing Partner
010 8200 327