Hybride werken vanuit een Developer

.
Björn van Wingerden
HR Assistent
16/12/2022

Vanaf medio maart 2020 moest iedereen noodgedwongen vanuit huis gaan werken. Mede hierdoor heeft hybride werken zijn intrede gemaakt. De meeste FRMWRK’ers hielden de thuiswerk-flexibiliteit er graag in, en daarom is het hybride werken de norm geworden. Het kantoor van FRMWRK beschikt nu namelijk over 16 flexibele werplekken waarbij elke FRMWRK’er een plek kan reserveren om te werken wanneer zij dit willen. Wil je weten hoe de FRMWRK’ers het hybride werken ervaren en ben je benieuwd hoe de Application ‘Book My Desk’ bevalt? Lees dan gauw verder!

Hoe bevalt het hybride werken?

‘De hybride vorm van werken bevalt mij goed en ik vind het fijn dat deze mogelijkheid er is. Daarom heb ik ook aangegeven dat ik twee dagen vanuit huis wil werken. Dit scheelt ook weer een hoop reistijd, dat merk je echt. Ik hoef niet ver te reizen, maar op een dag is het toch gauw anderhalf uur. Wel vind ik het fijn dat ik weer op kantoor kan werken. Soms ga ik zelfs meer dan drie dagen naar kantoor, maar dat ligt er nog weleens aan. Als ik vanuit huis werk, kan ik mij goed focussen, maar ik ben toch liever wat vaker op kantoor.

Dankzij de app ‘Book My Desk’ kunnen alle FRMWRK’ers in wisselende samenstelling op kantoor komen werken.

Hoe bevalt de app?

Ik vind de app fijn om mee te werken. Wat ik wel jammer vind is dat ik iedere week opnieuw mijn dagen moet inboeken. Het liefste zet ik al mijn dagen al standaard in de app, maar helaas is deze optie er nog niet. Op dit moment is het gelukkig nog niet zo druk op kantoor dat iemand plek inneemt, hierdoor kan ik gelukkig toch nog altijd een plekje bemachtigen.

Bekijk onze vacatures.