Het Magento 2 collectief

In november 2015 presenteerde Magento, marktleider in E-commerce platforms, het vervolg op Magento 1 aan het grote publiek: Magento 2. Dit betekent dat veel ondernemers een overstap voor de kiezen krijgen waar ze eigenlijk niet op zitten te wachten. Dit mede doordat bekend werd gemaakt dat er na november 2018 geen beveiligingsupdates meer plaatsvinden op Magento 1. Wij hebben daarom een collectief gevormd met onze opdrachtgevers waardoor we de introductie van Magento 2 niet als een bedreiging zien, maar als een kans. 

Samen overstappen naar Magento 2 dankzij het collectief

Het Magento 2 collectief komt voort vanuit het feit dat een groot deel van de bestaande webshops dezelfde “basis” functionaliteiten bevatten. Om te voorkomen dat iedere opdrachtgever hier afzonderlijk in dient te investeren, hebben wij besloten om gezamenlijk een basis Magento 2 platform te ontwikkelen. Ons basisplatform dient voor elke opdrachtgever als startpunt voor de overgang naar Magento 2.

Aan de hand van een meerdere sessies met onze opdrachtgevers, hebben we alle individuele wensen besproken met elkaar. Uiteindelijk is in overleg besloten welke wensen in het basisplatform moeten worden opgenomen. Hierbij is niet alleen gekeken naar reeds bestaande functionaliteiten maar ook naar wensen die op dit moment nog niet aanwezig zijn in de platformen.

Basisplatform FRMWRK
FRMWRK roadmap aanpak

Krijgt iedereen dezelfde webshop?

Nee! Na de oplevering van het basisplatform krijgt elke opdrachtgever zijn eigen project, waarbinnen klantspecifieke functionaliteiten worden toegevoegd. Na de livegang wordt er doorontwikkeld aan de hand van onze roadmap aanpak. Op deze manier heeft uiteindelijk elke opdrachtgever een geoptimaliseerde platform met eigen look and feel. Met deze strategie en aanpak kunnen wij een succesvolle bijdrage leveren aan de ambities van onze opdrachtgevers. Wil jij ook overstappen naar Magento 2? Dan profiteer jij ook van ons basisplatform

Meer weten over de overstap naar Magento 2? 

Ben je er nog niet helemaal over uit of Magento 2 de juiste oplossing is voor jouw ambitie? Vraag dan onze whitepaper aan via onderstaande button. We leggen je daar onder andere in uit wat de voor- en nadelen van Magento 2 zijn.

Download nu onze whitepaper

Ook deelnemen aan het collectief?

Neem dan eens contact op met:
Thomas
Managing Partner
06-10204241
Ben jij klaar voor Magento 2?

Vraag nu de whitepaper aan!

Download nu!