Waar wij elke dag mee bezig zijn

Aandacht voor online resultaat

Wij focussen ons op de dingen waar wij goed in zijn, en willen blijven: het designen, realiseren en beheren van Drupal websites en Magento webshops, en met de online marketing Roadmapstrategie analyseren en optimaliseren van deze online platformen.

Drupal

Drupal is een ‘Open Source’ Content Management Systeem dat wereldwijd op miljoenen websites wordt gebruikt. Een omvangrijke community zorgt voortdurend voor de ontwikkeling van nieuwe modules, die gratis in het platform kunnen worden geïntegreerd. Het beheer en de bewaking van de architectuur van Drupal is in handen van de Drupal Association. Deze non-profit organisatie draagt continue zorg voor onder andere security updates en nieuwe releases, zoals de laatste versie: Drupal 8.

Lees hier wat Drupal voor jou kan betekenen


Magento

Slimme webshops dragen bij aan het resultaat van jouw onderneming. Onze specialisten zijn gespecialiseerd in het bouwen en doorontwikkelen van jouw webshop voor optimaal rendement. De flexibiliteit van het Magento e-commerce platform geeft jouw online ambities vrij baan. Als specialist in e-commerce bouwen wij maatwerk webshops op basis van Magento. De ontwikkeling verloopt, zoals ook bij websites, via de Agile Scrum formule. Zo is ook de ontwikkeling van Magento 2 in volle gang. De combinatie van Magento, onze kennis en ervaring en de ambitie van onze opdrachtgevers geeft organisaties alle reden om succesvol te zijn.

Lees hier wat Magento voor jou kan betekenen


Online marketing

Hoe val je op in Google? Word je gevonden met de juiste zoekwoorden? Hoe creëer je traffic naar je website, en hoe stimuleer je bezoekers vervolgens om een aankoop te doen? Onze online marketing specialisten nemen jou mee in de Roadmap strategie om meer potentiële klanten te bereiken, het platform te optimaliseren en beter te laten converteren. Bij FRMWRK werken wij met het ABCD model binnen onze Roadmap strategie: Analyse, Bezoekers, Conversie en Development.

Lees meer over online marketing


Support, beheer & optimalisatie

Je wil snel kunnen bijsturen op ontwikkelingen in de markt, op online trends en bij blijven in jouw branche. Hierbij is het belangrijk dat de continuïteit en veiligheid van jouw platform gegarandeerd blijft. Binnen Support, beheer & optimalisatie bieden we jou deze zekerheden. Wij beheren Drupal websites en Magento webshops die door ons ontwikkeld zijn én zijn gespecialiseerd in overname, websitebeheer en optimalisatie van bestaande platformen.

Meer weten over het in beheer nemen van jouw platform?


Design en interactie

Met aandacht ontwikkelen we een design dat past bij jouw huisstijl, wensen en doelstellingen. Van een bestaand thema tot een op maat gemaakt design. Interactieontwerp is daarbij de sleutel tot een effectieve, gebruiksvriendelijke website.

Lees meer over design en interactie

Meer weten over onze diensten?

Neem dan eens contact op met:
Ronald
Managing Partner
010 8200 320