Drupal specialist

Voor online ambitie

Met ruim 20 jaar ervaring en succesvolle online projecten mogen wij ons met recht Drupal specialist noemen. Door de jaren heen is er een speciale aanpak ontwikkeld waarmee wij de ambities van onze opdrachtgevers weten waar te maken.

FRMWRK, specialist in Drupal

FRMWRK is hét full-service internetbureau van Rotterdam, die een online uitdaging niet uit de weg gaat. Zo hebben we door de jaren heen verschillende multisite en multilingual platformen met Drupal opgezet. We zijn al jaren actief binnen de Drupal community, waardoor onze developers op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Ons team bezoekt daarnaast regelmatig (tech)events en volgt diverse cursussen, waardoor we onszelf met recht specialist mogen noemen. Alle recente ontwikkelingen passen we weer toe op elk platform. Onze Drupal specialisten werken intensief samen met onze opdrachtgevers aan de realisatie en het beheer van de Drupal platformen. Naast onze Drupal specialisten hebben wij ook een team van online marketeers. Zij werken nauw samen met onze Drupal developers en hebben hierdoor ook veel kennis over Drupal. Ook kunnen de online marketeers door middel van testen, analyses en het STDC model ervoor zorgen dat jouw website geoptimaliseerd blijft. Zo investeer je alleen in onderdelen die écht bijdragen aan jouw ambitie.

Wij leveren maatwerk

Drupal is een platform wat zich leent voor maatwerk. Dit houdt in dat wij een Drupal platform kunnen ontwikkelen die aansluit bij jouw ambitie en ook bij jouw business. Ook qua design zijn er eindeloze mogelijkheden. Hierdoor kun je met jouw Drupal website een hele beleving creëren door middel van content.

Drupal commerce

De beleving die wordt gecreëerd met content is ook terug te zien bij Drupal commerce. Drupal commerce is een module binnen Drupal met webshop functionaliteiten. Drupal 8 in combinatie met Drupal commerce leent zich goed voor het implementeren van koppelingen. Door de integratie met Drupal 8 kun je met content een mooie beleving creëren om jouw product of dienst heen.

Overstappen van Drupal 7 naar Drupal 8

Wil je overstappen van Drupal 7 naar Drupal 8? Wij helpen je hierbij! Het is belangrijk om op tijd over te stappen, want in 2020 wordt drupal 7 niet meer ondersteund door de Drupal community. Ook kunnen wij de hosting en support voor jouw Drupal platform beheren, zodat je zeker weet dat jouw platform goed beveiligd is en geoptimaliseerd blijft.

Meer weten over Drupal?

Neem dan eens contact op met:
Ronald
Managing Partner
010 8200 320