De voordelen van Drupal 8

Waarom een Drupal 8 platform past bij jouw ambitie

Drupal

De nieuwste versie.

Drupal is één van de bekendste open source CMS systemen van de wereld. Dit is ook zeker te zien aan de wereldwijde community die Drupal heeft. Hierdoor heeft elke professional toegang tot kanalen waar kennis en ervaring worden geraadpleegd. Dat heeft geresulteerd in een nieuwe versie van Drupal. We hebben hieronder de belangrijkste voordelen van Drupal 8 op een rijtje gezet.

Image Media
Onze aanpak
Bij de tijd

De voordelen van de nieuwste Drupal. 

De voordelen van Drupal 8

Onderstaand een overzicht van de belangrijkste voordelen van Drupal 8 ten opzichte van Drupal 7.

Het toevoegen van content gaat een stuk makkelijker. In Drupal 8 kan de content worden aangepast aan de voorkant van de website. Je ziet daardoor sneller resultaat en je kunt veel sneller werken.

Image Media
mobile first

Drupal 8 platformen worden vanuit de “mobile first” gedachte ontwikkeld. Dat houdt in dat de platformen van Drupal ook geschikt zijn voor mobiele telefoons. Hierdoor schalen tabellen en afbeeldingen mee en wordt de resolutie van de website aangepast naar de grootte van een mobiele telefoonscherm.

In Drupal 8 zit meertaligheid (multilingual) in de kern. Dat betekent dat pagina’s gemakkelijk vertaald kunnen worden door één simpele druk op de knop. Ook kunnen lokale websites met aparte landen extensies beheren vanuit één centraal systeem. Hierdoor gaat het toevoegen van content in verschillende talen een stuk sneller en gemakkelijker.

Het zoeken op de website is nu nog sneller en eenvoudiger. De site search functionaliteit is namelijk sterk verbeterd in Drupal 8. De zoek API van Drupal 8 zal in verschillende entity types kunnen zoeken in één index. Deze zoekfunctionaliteit zal ook beschikbaar zijn in views met meertaligheid en zal ook out of the box ondersteund worden. Zo zal het bijvoorbeeld mogelijk zijn om met views een "facetted search" te maken. Met dit filtersysteem wordt de selectie aan producten voor klanten verfijnd, waardoor zij nog sneller het geschikte product vinden. Dit zorgt voor een betere user experience. 

Kantoor

Laat je Drupal website door FRMWRK ontwikkelen

Wij denken samen met jou mee en helpen je bij jouw ambitie. Zo hebben we al jaren ervaring met het ontwikkelen van multisite en multilingual websites. Ook zijn wij actief binnen de community van Drupal, waardoor wij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Deze nieuwe ontwikkelingen passen onze developers toe op de Drupal platformen van onze opdrachtgevers. De developers en online marketeers werken nauw samen om jouw platform telkens weer te optimaliseren. Door de nauwe samenwerking met de developers hebben de online marketeers ook veel kennis over Drupal.

Onze opdrachtgevers

Wij zijn er voor de ambitieuze e-commerce ondernemer die aan onszelf doet denken.

Wil je meer weten over Drupal?

Neem dan eens contact op met:
Ronald
Managing Partner
010 8200 320