Drupal website

Wij creëren een website die past bij jouw ambitie!

Ons team Drupal developers ontwikkelt met alle liefde voor jou een Drupal platform die past bij de ambitie van jouw bedrijf. Daarnaast werken we nauw samen met onze opdrachtgevers om het beste resultaat te behalen. Lees hier wat de voordelen van een Drupal website zijn en wat de toegevoegde waarde is van onze samenwerking.

Waarom kiezen voor een Drupal website?

Drupal heeft vele voordelen. Het is een open source platform waar telkens weer nieuwe ontwikkelingen plaatsvinden. Alle nieuwe ontwikkelingen passen wij ook toe op de Drupal platformen van onze opdrachtgevers. Drupal 8 is gebruiksvriendelijker dan de vorige versie voor zowel gebruikers als ontwikkelaars. De andere voordelen hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet:

  • Drupal is een platform dat zich leent voor maatwerk.
  • Drupal is een zeer geschikt platform waarop doorontwikkeld kan worden.
  • Drupal is zoekmachine vriendelijk, wat inhoudt dat je met een Drupal platform beter vindbaar bent op Google.
  • Met Drupal 8 worden platformen ontwikkeld vanuit de mobile “first gedachte” gedachte.
  • Content kan gemakkelijk toegevoegd worden op de website, waardoor je veel sneller kunt werken.
  • Content binnen Drupal kan vertaald worden in verschillende talen.  
  • Drupal heeft een wereldwijde community, hierdoor wordt er overal ter wereld gewerkt aan verbeterde modules en nieuwe extensies.

Hoe behalen wij successen?

Wij zorgen samen met onze opdrachtgevers voor een goed eindresultaat. We werken intensief samen om de ontwikkeling van jouw platform te realiseren. Dit doen wij door jouw ambitie te achterhalen en te kijken hoe een Drupal platform hierbij past. Drupal is een platform wat zeer geschikt is voor doorontwikkeling, het is belangrijk dat dit ook centraal staat bij jouw ambitie. Ook hebben wij jarenlang ervaring met het ontwikkelen van Drupal platformen en zijn wij actief binnen de community van Drupal.

Naast onze Drupal developers staat er ook een team aan online marketeers voor je klaar. De online marketeers werken intensief samen met de developers, waardoor zij ook veel kennis hebben over Drupal. Mede door onze Online Marketing roadmap aanpak en het STDC model zorgen de online marketeers ervoor dat jouw website geoptimaliseerd wordt en beter vindbaar is in Google.

Bekijk onze succescases