Koppelingen Drupal

Wij zorgen voor de juiste koppeling voor jouw website!

Iedere opdrachtgever is uniek en heeft verschillende wensen. Door de veelzijdigheid van het Drupal platform, is het mogelijk om in die verschillende wensen te voorzien. Zo kunnen wij bijvoorbeeld verschillende koppelingen ontwikkelen. Dit zorgt ervoor dat iedere opdrachtgever een maatwerk platform heeft die past bij zijn ambitie. Onder koppelingen verstaan wij de "koppeling" tussen twee online systemen. Google analytics is een voorbeeld hiervan. Deze koppeling wordt gebruikt zodat je onder andere kunt meten hoe vaak jouw platform wordt bezocht. 

Koppelingen bij Drupal

Het fijne aan Drupal is dat het een flexibel en schaalbaar platform is. Drupal leent zich er namelijk voor om maatwerk koppelingen te ontwikkelen die gekoppeld kunnen worden aan andere online systemen. Door de juiste koppelingen beschik je over waardevolle data die gesynchroniseerd worden vanuit Drupal 8. Het ontwikkelen en implementeren van een koppeling kost veel tijd. Voorbeelden van bekende koppelingen zijn:

  • Mobiele applicaties
  • ERP systemen
  • XML koppeling

Wij denken graag met je mee

Door onze jarenlange ervaring en doordat wij actief zijn binnen de community van Drupal, zorgen wij ervoor dat jouw platform voldoet aan de nieuwste ontwikkelingen. Neem contact met ons op en zie wat de mogelijkheden zijn voor jouw Drupal website. Wij denken graag met je mee om jouw ambitie te behalen! 

Meer weten over Drupal 8?

Bekijk onze Drupal cases