FRMWRK: dé Magento 2 specialist

Robuust, betrouwbaar en visueel aantrekkelijk

Robuust, betrouwbaar en visueel aantrekkelijk

Hét ideale e-commerce platform voor jouw volgende groeistap.

Past een Magento 2 webshop bij jouw online ambitie?

Iedere e-commerce ondernemer heeft andere wensen, dat begrijpen we. Een ‘one-fits-all’ oplossing bestaat niet wanneer het op e-commerce platformen aankomt. Magento 2 biedt ons de mogelijkheid om voor iedere ondernemer een gepersonaliseerd platform te bouwen dat bij zijn online ambities past.

Groeien doen we hand in hand

Wij combineren jouw online business met techniek. Het beste van twee werelden. Onze webdevelopers ontwikkelen Magento 2 webshops samen met onze online marketeers, die proactief meedenken over de groei van jouw e-commerce onderneming. Een dynamische samenwerking tussen jou, onze online marketeers én onze webdevelopers. Talent, kundigheid en ervaring. Een gouden combinatie.

Bekijk direct onze oplossingen

frmwrkmagento
Onze Magento 2 expertise

Dit is wat we doen en waar we écht goed in zijn.

Ben jij klaar voor je volgende groeistap? Of moet je platform vernieuwd worden? Onze developers staan voor klaar om een prachtig FENIX Magento 2 platform voor je te bouwen. FENIX is dé springplank voor iedere ambitieuze ondernemer, het is een soort Magento 2 plus. Een robuust platform dat aan al jouw eisen voldoet. Zo maken we jouw ambities waar.

  • Investeer doelgericht in jouw Magento 2 webshop
  • We werken met bewezen oplossingen en best practices
  • Binnen zes weken live dankzij Magento 2

Meer over FENIX Magento 2.

Heb je al een webshop? Magento 1 of een ander e-commerce platform? Wil je overstappen naar Magento 2? Of FENIX? Geen probleem. Met een Magento 2 platform maak je gegarandeerd een vliegende (door)start. FENIX is zelfs extra functioneel en biedt talloze extra online oplossingen, een verdieping op een doorsnee Magento 2 platform. We investeren in zaken die écht bijdragen aan de groei van jouw webshop.

Ons bewijs? Onderstaande groei bereikten onze opdrachtgevers binnen het eerste jaar:

  • Gemiddelde omzet groei van + 30%
  • Gemiddelde groei van aantal orders + 26%
  • Gemiddelde groei van conversie + 16%

Download het volledige FENIX Magento 2 factsheet.

frmwrkmagento

Heb jij een Magento webshop? Of zelfs een ander e-commerceplatform? En ben je niet tevreden met je huidige bureau? Laat je platform dan door ons overnemen! We hebben niet alleen al jarenlange met platformovernames. We zijn een twee-in-één-oplossing, bestaande uit developers en online marketeers: we maken niet alleen een prachtige online omgeving voor je, nee, we maken deze ook zichtbaar. Meer weten?

Meer over Magento platformovername.

E-commerce specialisten

Professionals met hart voor jouw e-commerce onderneming.

Rotterdamse professionaliteit

Onze roots liggen in de mooiste rotstad die er is: Rotterdam. En dat merk je. We zijn goudeerlijk, werken hard en staan rond de klok voor je klaar. We werken het proactief in plaats van reactief, daarom dus geen ‘uurtje factuurtje’ of ‘jij vraagt, wij leveren’-mentaliteit. Inmiddels hebben we ruim twintig jaar ervaring met Magento en e-commerce. We zijn een twee-in-één-oplossing dankzij onze in-house online marketing en developmentspecialisten. Zij werken elke dag intensief samen met onze opdrachtgevers. Zo worden hun ambities realiteit, in plaats van dat zij enkel een droom blijven.

Onze opdrachtgevers

Wij zijn er voor de ambitieuze e-commerce ondernemer die aan onszelf doet denken.

Wil je meer over Magento 2 weten?

Neem dan eens contact op met:
Ronald
Managing Partner
010 8200 320