Magento 2
specialist

Wij helpen ondernemers
hun ambities te ontwikkelen
met een Magento 2 webshop.
Magento certified Developer Magento certified Frontend developer Magento certified Developer plus

Een Magento 2 webshop die past bij jouw ambitie

Magento 2 is hét toonaangevende e-commerce platform dat met jouw ambitie meegroeit. Als magento specialist kennen wij dit platform door en door. Ons in-house team van specialisten heeft door onze jarenlange ervaring een bewezen aanpak ontwikkeld om jouw (online) ambities te realiseren.

Lees direct verder

Magento 2 webshop Overname Magento webshop Overstappen naar Magento 2

Magento specialist uit Rotterdam

Ben je op zoek naar een Magento specialist met Rotterdamse roots en een bewezen trackrecord van 20+ jaar? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze in-house development- en online marketingspecialisten werken intensief samen en denken echt proactief met je mee! No-nonsens, nuchter en Rotterdamse mentaliteit. Een bijdrage leveren in de ontwikkeling van jouw onderneming, dat is waar we het voor doen.

Meer over ons Onze aanpak

Magento 2 webshop

Wij starten nieuwe Magento 2 webshops altijd vanuit ons in huis ontwikkelde "Bewezen Magento 2 eCommerce platform". Een bewezen "basis platform" waarmee je zeker bent van een vliegende start met jouw Magento 2 webshop. Op deze "basis" wordt afhankelijk van jouw specifieke en individuele wensen jouw unieke webshop gebouwd die bijdraagt aan jouw (online) ambitie!

Welke groei onze opdrachtgevers binnen 1 jaar bereiken op ons bewezen platform?

  • Gemiddelde omzet groei van + 30%
  • Gemiddelde groei van aantal orders + 26%
  • Gemiddelde groei van conversie + 16%

Overstappen naar Magento 2

Heb je een Magento 1 webshop en wil je overstappen naar Magento 2? Wij helpen je graag! Met ons bewezen Magento 2 e-commerce platform ben je zeker van een vliegende start met een relatief beperkte investering. Juist omdat ons bewezen platform al voorzien is van uitgebreide "basis" functionaliteit die gegarandeerd bijdragen aan jouw (online) ambities.

Meer weten?

Neem contact op of bel nu 010 8200 320

Overname Magento webshop

Heb jij een Magento webshop maar ben je niet tevreden met je huidige bureau of ZZP'er? Wij zijn gespecialiseerd in overname, beheer en optimalisatie van bestaande Magento webshops. Stap-voor-stap helpen we jou na overname richting jouw (online) ambitie.

Magento overname

Maximaal resultaat met Magento 2?

Maximaal resultaat behalen wij voor opdrachtgevers die net als ons een gezonde dosis aan ambitie hebben en die net als ons bereid zijn intensief te willen samenwerken. Het online kanaal is dan ook een belangrijke business peiler voor hen. Onze opdrachtgevers zijn dus al enkele jaren online actief en zijn op zoek naar het volgende niveau en willen jaarlijks minimaal 20% groeien. Vaak zijn zij actief in een nichemarkt of zijn specialist in een bepaald marktsegment. Middels hun kennis van de markt en onze specialistische kennis van Magento en Online Marketing zijn wij in staat hen stap-voor-stap te ontwikkelen en succesvol te laten ondernemen.

Onze aanpak

Download het Magento 2 whitepaper

Wil je overstappen naar Magento 2 maar ben je er nog niet helemaal over uit of Magento 2 het juist middel is om jouw (online) ambities te realiseren? Download en lees dan ons whitepaper.

  • Je leert onze visie op Magento 2 en de overstap kennen
  • Je leert de voor- en nadelen van overstappen naar Magento 2 kennen
  • Je krijgt antwoord op jouw vraag: "Moet ik overstappen naar Magento 2?"

Overstappen naar Magento 2 of bel de specialist op 010 8200 320
Klik hier voor meer whitepapers