Magento specialist

Gewoon goede webshops met Magento

Ook een Magento webshop? Kies voor onze winnende aanpak! Draait jouw webshop al op Magento? Ook deze nemen wij graag in beheer voor onderhoud, analyse en optimalisatie.

Wil je ook een Magento webshop?

Een Magento webshop is het toonaangevende e-commerce platform. Wij als specialist kennen dit platform door en door. Wij werken dan ook met een gedreven team van specialisten. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een speciale werkwijze ontwikkeld die jou en ons helpen ontwikkelen. Wij leveren onze online kennis op een persoonlijke, open en eerlijke manier. Hierbij staat vertrouwen en samenwerken absoluut centraal!

Waarom een Magento webshop?

Er zijn tal van e-commerce platforms om uit te kiezen en waarom zou ik dan voor Magento kiezen? Het is hét meest gebruikte webwinkel platform in ons land en dat is het niet zomaar. Omdat het om een ‘open source’ platform gaat, wordt dit continu doorontwikkeld. Zowel op het gebied van technische snufjes als op het gebied van veiligheid. Lees meer waarom wij jou een Magento webshop adviseren.

Online resultaat met FRMWRK als Magento specialist

Dit meest gebruikte e-commerce platform leent zich uitstekend voor het behalen van online resultaat, dat is tenslotte waar het om draait. Magento is zeer zoekmachine vriendelijk (SEO) en daar weten ons online marketing team wel raad mee. Ga je met ons aan de slag, kom je in aanraking met onze gouden aanpak. Wij werken via de bekende Agile Scrum methode. Dit zorgt voor een zo optimaal mogelijk resultaat.

Overstappen naar Magento 2?

Heb je al een Magento webshop, maar wil je graag overstappen maar versie 2? Ook dit is mogelijk! Aangezien versie 1 binnenkort niet meer ondersteunt wordt op het gebied van veiligheid, is de overstap naar versie 2 zeer aan te raden. Meer weten waarom een overstap naar Magento 2 de juiste keuze is? Wij leggen het graag aan je uit.

Waarom FRMWRK?

Vanuit de Schiecentrale, hét creatieve hart van Rotterdam, werkt ons team van Magento specialisten dagelijks aan de mooiste en uitdagendste e-commerce projecten.

“Wij zijn no-nonsens, nuchter, Rotterdams en wij houden van een online uitdaging. Elk project pakken wij samen met jou op en vanuit jouw businesscase werken we intensief met je samen. Door onze aanpak en door te meten en optimaliseren zorgen wij dat jouw online fundament zich blijft ontwikkelen. ” FRMWRK, ontwikkelt.

Meer weten over Magento?

Neem dan eens contact op met:
Thomas
Managing Partner
010 8200 328
Ben jij klaar voor Magento 2?

Vraag nu de whitepaper aan!

Download nu!