Magento
specialist

Wij helpen ondernemers
hun (online) ambities te
ontwikkelen met Magento.
Magento certified Developer Magento certified Frontend developer Magento certified Developer plus

De webshop die past bij jouw ambitie

Magento is hét toonaangevende e-commerce platform dat met jouw ambitie meegroeit. Als magento specialist kennen wij dit platform door en door. Ons in-house team van specialisten heeft door onze jarenlange ervaring een bewezen aanpak ontwikkeld om jouw (online) ambities te realiseren.

Lees direct verder

Nieuwe Magento 2 webshop Overname Magento webshop Overstappen naar Magento 2

Magento specialist uit Rotterdam

Ben je op zoek naar een Rotterdams internet bureau gespecialiseerd in Magento met een bewezen trackrecord van 21 jaar? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze in-house development- en online marketingspecialisten werken intensief samen en denken proactief met je mee! No-nonsens, nuchter en Rotterdams. Een bijdrage leveren in de ontwikkeling van jouw onderneming, dat is waar we het voor doen.

Meer over ons Onze aanpak

Een nieuwe Magento 2 webshop?

Wij starten nieuwe Magento 2 projecten altijd vanuit ons in huis ontwikkelde "bewezen Magento 2 e-commerce platform". Een bewezen "basis platform" waarmee je zeker bent van een vliegende start met jouw Magento 2 webshop. Op deze "basis" wordt afhankelijk van jouw specifieke en individuele wensen jouw unieke webshop vormgegeven die bijdraagt aan jouw (online) ambitie!

Onze opdrachtgevers bereikten binnen één jaar na de overstap op dit platform een gemiddelde groei van:

  • Gemiddelde omzet groei + 30%
  • Gemiddelde groei aantal orders + 26%
  • Gemiddelde groei in conversie + 16%
  • Gemiddelde groei in orderwaarde + 3%

Overstappen van Magento 1 naar Magento 2

Heb je een Magento 1 webshop en wil je overstappen naar Magento 2? Wij helpen je graag! Met ons bewezen Magento 2 e-commerce platform ben je zeker van een vliegende start met een relatief beperkte investering. Juist omdat ons bewezen platform al voorzien is van uitgebreide "basis" functionaliteit die gegarandeerd bijdragen aan jouw (online) ambities.

Meer weten?

Neem contact op of bel direct 010 8200 320

Overname Magento webshop

Heb jij een Magento webshop maar ben je niet tevreden met je huidige bureau of ZZP'er? Wij zijn gespecialiseerd in overname, beheer en optimalisatie van bestaande Magento webshops. Stap-voor-stap helpen we jou na overname richting jouw (online) ambitie.

Magento overname

Maximaal resultaat met Magento?

Maximaal resultaat behalen wij voor opdrachtgevers die net als ons een gezonde dosis aan ambitie hebben en die net als ons bereid zijn intensief te willen samenwerken. Het online kanaal is dan ook een belangrijke business peiler voor hen. Onze opdrachtgevers zijn dus al enkele jaren online actief en zijn op zoek naar het volgende niveau en willen jaarlijks minimaal 20% groeien. Vaak zijn zij actief in een nichemarkt of zijn specialist in een bepaald marktsegment. Middels hun kennis van de markt en onze specialistische kennis van Magento en Online Marketing zijn wij in staat hen stap-voor-stap te ontwikkelen en succesvol te laten ondernemen.

Onze aanpak

Download het Magento 2 whitepaper

Wil je overstappen naar Magento 2 maar ben je er nog niet helemaal over uit of Magento 2 het juist middel is om jouw (online) ambities te realiseren? Download en lees dan ons whitepaper.

  • Je leert onze visie op Magento 2 en de overstap kennen
  • Je leert de voor- en nadelen van overstappen naar Magento 2 kennen
  • Je krijgt antwoord op jouw vraag: "Moet ik overstappen naar Magento 2?"

Download het Magento 2 whitepaper of bel de specialist op 010 8200 320
Klik hier voor al onze whitepapers