Magento specialist

Een Magento webshop die past bij jouw (online) ambitie

Wil jij een webshop die past bij jouw (online) ambities? Wij zijn specialist in de open source variant van Magento. We leggen je graag uit wat de voordelen zijn van Magento. En waarom juist een samenwerking met ons van toegevoegde waarde is.

De webshop die past bij jouw ambitie

Een webshop moet aansluiten bij de ambitie van onze opdrachtgevers. Magento is hét toonaangevende e-Commerce platform dat met jouw ambities meegroeit. Als specialist kennen wij dit platform door en door. Ons team van specialisten heeft door onze jarenlange ervaring een werkwijze ontwikkeld om jouw (online) ambities te realiseren. Aan de hand van ons STDC-model werken wij stap voor stap aan jouw (online) ambitie. Vertrouwen en samenwerken stellen wij hierbinnen centraal.

Een Magento webshop past bij jouw ambitie

Er zijn tal van e-Commerce platformen om uit te kiezen dus we begrijpen dat de keuze voor een online platform lastig is. We hebben daarom de voordelen van een Magento platform voor je op een rijtje gezet:

 • Met een Magento webshop anticipeer je op de toekomst. De klantvraag kan worden gemonitord wat het mogelijk maakt om adequaat in te spelen op veranderende klantwensen;
 • Je kunt klein beginnen en blijven doorontwikkelen;
 • Veel oog voor gegevensbeveiliging. Hierdoor weet je dat jouw platform veilig is en blijft en voldoet aan de AVG-wet;
 • Open source platformen zoals Magento bieden hun gebruikers toegang tot duizenden extensies en plug-ins die tegen relatief lage kosten aan te schaffen zijn. Met deze extensies kunnen functionaliteitswensen worden ingevuld, wat leidt tot besparingen in de ontwikkelingskosten waardoor je stapje voor stapje werkt aan jouw ambitie;
 • Zoekmachine vriendelijk (SEO);
 • Mogelijkheden tot automatiseren van klantenservice en het verlenen van inzicht in de orderstatus.  

Online resultaat met FRMWRK als Magento specialist

We willen je ook graag uitleggen welke voordelen je krijgt als je met ons samenwerkt. Als opdrachtgever ben je regelmatig bij ons op kantoor en profiteer je van onze community. Omdat je veel op kantoor bent sta je aan tafel met onze developers en online marketeers die jouw wensen kunnen vertalen naar online. Daarnaast delen we als specialist graag onze online kennis met jou vanuit onze expertise. Stap voor stap werken we aan jouw ambitie! 

 • Internetbureau Rotterdam
  Vanuit de Schiecentrale, hét creatieve hart van Rotterdam, werkt ons team van Magento en online marketing specialisten dagelijks aan de mooiste en uitdagendste e-commerce projecten. Je bent van harte welkom om bij ons op kantoor met onze specialisten mee te kijken. Bekijk ons team van specialisten.
 • Specialist in Magento
  Door onze jarenlange ervaring in Magento én door onze gecertificeerde Magento developers, kunnen wij ons specialist in Magento noemen.
 • Specialist in overname en beheer
  Heb je al een Magento webshop maar ben je niet tevreden met je huidige bureau? We nemen je webshop graag in beheer. Door analyse, optimalisatie en beheer zorgen we ervoor dat jouw webshop past bij jouw ambitie! Lees meer over Magento webshop overname.
 • Magento marketing
  Wil jij beter in Google worden gevonden? Magento is zeer zoekmachine vriendelijk (SEO), waardoor je meer bezoekers naar jouw webshop krijgt. Doordat wij een full service internetbureau zijn, kunnen we je naast development ook van online marketing voorzien. Onze online marketing specialisten helpen je graag met het realiseren van je ambitie. Lees meer over onze online marketing aanpak.
 • Koppeling met je kassasoftwaresysteem of backoffice
  Door onze samenwerking met onze partner Vendit, zijn wij in staat om unieke koppelingen te realiseren tussen jouw Magento webshop en bijvoorbeeld het Vendit systeem. Lees meer over onze handige ShopConnector.
 • Magento hosting 
  We werken nauw samen met een vaste hosting partner: Byte. Zij hebben de expertise en juiste kennis in huis voor de hosting van jouw online platform. Een team van Magento specialisten focust zich volledig op de Magento applicatie, het gedrag ervan en hoe wij er dagelijks mee werken. Met die kennis kan Byte de Magento webshops en werkprocessen continu verbeteren zodat jij een veilig en snel platform hebt. Wij dragen het kwaliteitsstempel Hypernode Certified. Wij worden periodiek door Magento-experts beoordeeld op de performance en veiligheid van de Magento webshops die we ontwikkelen. Daarnaast ook op onze developmentprocessen. Lees meer over hosting.

Overstappen naar Magento 2?

Heb je al een Magento webshop en wil je graag overstappen naar Magento 2? Ook dit is mogelijk! Aangezien Magento 1 binnenkort niet meer ondersteund wordt op het gebied van veiligheid en doorontwikkeling, is een overstap naar Magento 2 noodzakelijk. Met ons Magento 2 collectief hebben wij een basisplatform ontwikkeld, waardoor de overstap naar Magento 2 ineens veel interessanter wordt. Je maakt een vliegende start met een lagere investering. Ons platform gebruiken wij als startpunt voor de overgang naar Magento 2. Daarmee maken we jouw ambitie waar. 

Wat is de investering van een Magento webshop?

Ben je benieuwd wat de investering van een Magento webshop kan zijn? Nieuwe webshops worden altijd ontwikkeld vanuit ons Magento 2 basisplatform en daaruit ontwikkelen wij een online platform die volledig past bij jouw ambitie. De initiële investering verschilt daarom per webshop. Ons basisplatform bieden wij aan voor 12.500 euro. Lees meer over hoe de kosten van een Magento webshop worden opgebouwd.

Opbouw investering Magento webshop FRMWRK

Whitepaper over Magento 2

Wil je overstappen naar Magento 2 maar ben je er nog niet helemaal over uit of Magento 2 de juiste oplossing is om jouw (online) ambities te realiseren? Download en lees dan ons whitepaper over de voor- en nadelen van Magento 2.

Download en lees het whitepaper

Wil jij je (online) ambitie realiseren met Magento?

Neem dan eens contact op met:
Ronald
Managing Partner
010 8200 327
Ben jij klaar voor Magento 2?

Vraag nu de whitepaper aan!

Download nu!