Magento specialist

Het online platform dat past bij jouw ambitie

Wil jij een webshop die past bij jouw ambities? Wij zijn specialist in Magento en ontwikkelen graag een webshop op Magento voor jou! We leggen je graag uit wat de voordelen zijn van Magento en waarom onze samenwerking van toegevoegde waarde is.

Wil jij ook een webshop die past bij jouw ambitie?

Wij vinden dat een online platform, in dit geval een webshop, moet passen bij de ambitie van onze opdrachtgever. Wij hebben daarom gekozen voor hét toonaangevende e-Commerce platform: Magento. Als specialist kennen wij dit platform door en door. Ons team van specialisten heeft door onze jarenlange ervaring een speciale werkwijze ontwikkeld om de (online) ambities van jou te realiseren. Aan de hand van ons STDC-model werken wij stap voor stap aan jouw ambitie. Wij leveren onze online kennis op een persoonlijke, open en eerlijke manier. Vertrouwen en samenwerken staan absoluut centraal.

Waarom wij kiezen voor een Magento webshop

Er zijn tal van e-Commerce platforms om uit te kiezen dus we begrijpen dat de keuze voor een online platform lastig is. We hebben daarom de voordelen van een Magento platform voor je op een rijtje gezet:

 • Het meest gebruikte platform;
 • Open source;  
 • Met een Magento webshop anticipeer je op de toekomst. De klantvraag kan worden gemonitord wat het mogelijk maakt om adequaat in te spelen op veranderende klantwensen;
 • Honderden plug-ins en templates;
 • Grote community voor tips & tricks;
 • Je kunt klein beginnen en blijven doorontwikkelen;
 • Veel oog voor gegevensbeveiliging;
 • Ontwikkelaars van over de hele wereld werken aan nieuwe en verbeterde modules of nieuwe extensies.
 • Magento kent een wereldwijd bereik;
 • Minimalisering van de kans op menselijke fouten door automatisering van het orderproces;
 • Zoekmachine vriendelijk (SEO);
 • Mogelijkheden tot automatiseren van klantenservice en het verlenen van inzicht in de orderstatus.  

Online resultaat met FRMWRK als Magento specialist

Naast het kiezen van een e-commerce platform is het wellicht lastig om te kiezen voor het juiste internetbureau. We willen je graag uitleggen welke voordelen je hebt als je een Magento webshop bij ons laat ontwikkelen. Als opdrachtgever ben je regelmatig bij ons op kantoor en profiteer je van onze community. We delen als specialist graag onze online kennis met jou door middel van onze masterclasses en blogs. Stap voor stap werken we aan jouw ambitie!

 • Specialist in Magento
  Wij dragen het kwaliteitsstempel Hypernode Certified. Wij worden periodiek door Magento-experts beoordeeld op de performance en veiligheid van de Magento webshops die we ontwikkelen. Daarnaast ook op onze developmentprocessen. 
 • Full service internetbureau 
  Wil jij hoger in Google worden gevonden? Magento is zeer zoekmachine vriendelijk (SEO), waardoor je meer bezoekers naar jouw webshop krijgt. Doordat wij een full service internetbureau zijn, kunnen we je naast development ook van online marketing voorzien. Onze online marketing specialisten helpen je graag met het realiseren van je ambitie. Lees meer over onze online marketing aanpak.
 • Internetbureau Rotterdam
  Vanuit de Schiecentrale, hét creatieve hart van Rotterdam, werkt ons team van Magento en online marketing specialisten dagelijks aan de mooiste en uitdagendste e-commerce projecten. Je bent van harte welkom om bij ons op kantoor met onze specialisten mee te kijken. Bekijk ons team van specialisten.
 • Koppeling met je kassasoftwaresysteem of backoffice
  Door onze samenwerkingen met onze partners, zijn wij in staat om unieke koppelingen te realiseren tussen jouw Magento webshop en bijvoorbeeld jouw kassasoftwaresysteem van Vendit. Lees meer over onze handige shopconnector.
 • Specialist in overname en beheer
  Heb je al een Magento webshop maar ben je niet tevreden met je huidige bureau? We nemen je webshop graag in beheer. Door analyse, optimalisatie en beheer zorgen we ervoor dat jouw webshop past bij jouw ambitie! Lees meer over Magento webshop overname.
 • Vaste hostingspartner 
  We werken nauw samen met een vaste hosting partner: Byte. Zij hebben de expertise en juiste kennis in huis voor de hosting van jouw online platform. Een team van Magento specialisten focust zich volledig op de Magento applicatie, het gedrag ervan en hoe wij er dagelijks mee werken. Met die kennis kan Byte de Magento webshops en werkprocessen continu verbeteren zodat jij een veilig en snel platform hebt. Lees meer over hosting.

Van Magento 1 naar Magento 2?

Heb je al een Magento webshop, maar wil je graag overstappen naar Magento 2? Ook dit is mogelijk! Aangezien Magento 1 binnenkort niet meer ondersteund wordt op het gebied van veiligheid, is de overstap naar Magento 2 een must. Vanuit het Magento 2 collectief hebben wij een basisplatform ontwikkeld, waardoor de overstap naar Magento 2 ineens veel interessanter wordt. Dit platform dient voor elke opdrachtgever als startpunt voor de overgang naar Magento 2.

Wat is de investering van een Magento webshop?

Ben je benieuwd wat de investering van een Magento webshop kan zijn? Wij starten altijd met ons Magento 2 basisplatform en van daaruit ontwikkelen wij een online platform die volledig past bij jouw ambitie. De investering verschilt daarom per webshop. Ons basisplatform bieden wij aan voor € 12.500. Lees meer over hoe de kosten van een Magento webshop worden opgebouwd.

Opbouw investering Magento webshop FRMWRK

Download de whitepaper

Ben je er nog toch niet helemaal over uit of Magento 2 de juiste oplossing is? Ontdek wat de voordelen van Magento 2 zijn. Wil je wel overstappen maar weet je nog niet wanneer het juiste moment is? Download dan onze whitepaper via onderstaande button!

Download onze whitepaper!

Wil jij je (online) ambitie realiseren?

Neem dan eens contact op met:
Ronald
Managing Partner
010 8200 327