Overname en beheer Magento webshop

We nemen jouw online platform graag in beheer!

Magento overname

Beheer en optimalisatie

FRMWRK, Magento specialist

Heb jij al een webshop op Magento maar ben je niet tevreden met je huidige bureau? Wij zijn gespecialiseerd in overname, beheer en optimalisatie van bestaande Magento webshops. Beheer en optimalisatie bieden wij aan op basis van een roadmapovereenkomst. Het is een hybridemodel waarin ons team van development, online marketing en de service manager samen werkt aan jouw platform. Binnen beheer vallen jouw vragen, incidenten, issues en veiligheidspatches. Binnen optimalisatie zien wij de kansen op technisch vlak, uiteraard in overleg met jou en het online marketingteam.

schiehaven
Onze expertise

Dit is wat we doen en waar we écht goed in zijn.

Voordat de webshop wordt overgenomen, willen we wel graag weten of jouw platform technisch goed in orde is. Daarom doen wij altijd eerst een technische keuring om te controleren of jouw platform goed werkt. Uit deze keuring kunnen zich drie scenario’s voordoen:  

  • De webshop is technisch niet in orde waardoor wij besluiten de webshop niet over te nemen.
  • De webshop is technisch niet helemaal in orde waardoor er aanpassingen moeten plaatsvinden, dan wel door het huidige bureau als door ons. 
  • De webshop is prima in orde en wij kunnen deze direct overnemen.

Na de technische keuring plannen we een sprint 0 in, waarin we onder andere jouw ambitie bespreken en een inschatting maken voor de benodigde investering. 

frmwrkonlinemarketing

Binnen beheer en optimalisatie worden enerzijds optimalisaties doorgevoerd op basis van jouw wensen. Anderzijds word je proactief uitgedaagd door ons op basis van onze roadmapstrategie. Door duidelijke doelen te stellen, gedegen analyses te doen en conversie optimalisatie trajecten verbeteren wij het resultaat van jouw online platform. Alle wijzigingen worden in onze sprintmeetings opgepakt zodat deze snel resultaat opleveren. Je hebt hierover intensief contact met één vast aanspreekpunt die jouw platform en de te behalen doelen bewaakt; jouw service manager. Op deze manier ben je altijd gegarandeerd van het door jouw gewenste service niveau.

Nadat jouw platform is opgeleverd staat de wereld niet stil. Wij voeren periodiek security updates uit, zodat jouw platform veilig blijft. Daarnaast monitoren wij 24/7 de performance van het platform om eventuele verstoringen in een zo vroeg mogelijk stadium te kunnen ontdekken. Hiervoor maken wij gebruik van de tool New Relic. Wij streven ernaar om verstoringen preventief op te lossen. Mochten er onverhoopt toch incidenten ontstaan, dan lossen wij deze met spoed voor jou op.

Lees meer over Magento 2

Kantoor
Onze opdrachtgevers

Wij zijn er voor de ambitieuze e-commerce ondernemer die aan onszelf doet denken.

Wil je meer weten over Magento?

Neem dan eens contact op met:
Ronald
Managing Partner
010 8200 320