Online marketing

Stap voor stap richting jouw ambitie en doelstellingen

 

Jouw ambitie

Denk eens goed na: waar wil je naartoe en wat wil je bereiken?

Welke ambitie jaag jij na?

Ben jij een ambitieuze, gemotiveerde ondernemer? Wil je jouw e-commerce platform naar een hoger niveau tillen? Zoek je een no-nonsense, Rotterdams e-commerce bureau? Dan helpen wij, een team van echte en import-Rotterdammers, je graag. Wij vinden het belangrijk dat je een idee hebt waar je voor staat en wat je wilt bereiken. Wij houden van die passie. Om online succes te behalen is echter wel een gedegen strategie nodig, en in die strategiebepaling zijn wij goed. We bepalen deze op basis van jouw normen en waarden:

  • Wat is jouw (online) ambitie?
  • Welke (harde) doelen wil jij bereiken?
frmwrkonlinemarketing

Onze werkwijze: de Roadmap

Het belangrijk dat je onze werkwijze snapt – en waardeert natuurlijk. Wij werken met een zogenaamde Roadmap. In goed overleg bepalen wij samen jouw doelstellingen, en deze vatten wij samen als een stip op de horizon. Naar deze stip gaan wij samen dan stapsgewijs toewerken. We beginnen met het doen van research: welke resultaten heb je behaald, wie zijn de concurrenten en hoe draait je huidige platform. Daarna rekenen we een businesscase uit en gaan we direct aan de slag. Geen moeilijk gedoe, maar direct resultaatgericht aan het werk voor jouw onderneming.

Blog: de Roadmap, werken naar de stip op de horizon

 

Onze platformen: Magento 2 en Drupal

De afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in twee CMS: Magento 2 en Drupal. Ons developmentteam bouwt de mooiste online omgevingen via deze platformen, die veel te bieden hebben. En als klap op de vuurpijl zorgt het klantontwikkelteam ervoor dat ze ook goed bezocht worden. Inmiddels hebben we 21 jaar ervaring en een bewezen trackrecord van tevreden klanten, dus bij ons zit je goed. We hebben echt Rotterdams DNA: niet lullen, maar poetsen.

Onze expertise

Deze online marketing oplossingen bieden wij aan. 

Bewezen oplossingen

Weet je niet wat jouw e-commerce onderneming nodig heeft? Deze bewezen oplossingen gaan jouw verder helpen.

Neem direct contact op

 

 

Google partner

Semrush

 

Channable

Mailchimp expert

Datatrics

Sooqr

Hotjar

Onze opdrachtgevers

Wij zijn er voor de ambitieuze e-commerce ondernemer die aan onszelf doet denken. 

Wil jij ook werken aan jouw ambities?

Neem dan eens contact op met:
Ronald
Managing Partner
010 8200 320