Wij ontwikkelen jouw online marketing strategie

Onze online marketeers helpen je graag!

Online marketing is een snel veranderende wereld, elke dag worden er nieuwe manieren en tools bedacht om de klant online te bereiken. Het wordt vaak voorgehouden als iets waar alleen de ‘grote jongens’ mee aan de slag kunnen, of waar je ‘diepe zakken’ voor nodig hebt. Het tegendeel is waar, met een gerichte strategie en gedegen keuzes kan elk bedrijf zich verder ontwikkelen op het gebied van online marketing. Hierbij helpen wij jou graag verder.

Bij FRMWRK werken passionele, gedreven en vooral leuke online marketing specialisten die elke dag bezig zijn met waar zij blij van worden: online marketing. De kennis en kunde van dit mooie vakgebied delen wij graag met onze opdrachtgevers. Samen helpen wij jou ontwikkelen.

De roadmap

De roadmap, zo noemen wij onze werkwijze. Gebaseerd op jouw ambitie zetten wij gezamenlijk een stip op de horizon, en daar gaan we samen naar toe werken. Eerst doen wij de nodige research, bekijken we de huidige en oude resultaten, de concurrentie en uiteraard je huidige platform. Dit zorgt voor het uitgangspunt, hierop baseren wij de strategie, het STDC-model en de marketingkalender. Met korte, periodieke sprints werken wij samen met jou aan de strategie en nemen wij de juiste stappen richting de stip op de horizon.

 

online marketing roadmap

Wat is jouw ambitie

Jouw ambitie is het uitgangspunt van al onze werkzaamheden. Samen achterhalen we wat jouw ambitie is. Die ambitie proberen wij te achterhalen op meerdere vlakken. Uiteraard kijken we naar omzetdoelen of leaddoelen, maar er is meer dan dat. Bijvoorbeeld: wil jij de expert zijn in de branche? Alles om de juiste en unieke propositie binnen de markt te vinden.

 

Wat is de online marketing strategie?

Om jezelf te ontwikkelen is het belangrijk dat je weet waar je voor staat, waar je naar toe wil en hoe je dit denkt te willen bereiken. Om online succesvol te worden en mooie resultaten neer te zetten is een gedegen online strategie essentieel. Wij zullen dan ook altijd beginnen met de vraag wat jouw ambitie is, en waar je voor staat. We kijken waar je sterk in bent, welke doelgroep je wilt bereiken en hoe we dit zo goed mogelijk kunnen doorvertalen naar je online platform. 

  • Wat is jouw ambitie
  • Welke doelgroep wil je bereiken
  • Keuzes maken op basis van ambitie

 

online marketing strategie

Wat wij allemaal voor je kunnen doen

Binnen onze roadmapstrategie bieden wij diensten aan op basis van jouw ambitie en het STDC-model. Hieronder vind je een selectie van de diensten die wij aanbieden.

 

 

Een online marketing bureau kenmerkt zich door het aanbieden van meerdere online marketing disciplines. Er zijn tenslotte talloze kanalen hoe je gevonden kunt worden online. Dit kan bijvoorbeeld door te adverteren op Google of Bing, maar ook zonder advertenties online kun je gevonden worden. Dit is een greep uit onze diensten:

Onze partners en tools

Onze online marketing specialisten werken natuurlijk met de beste tools in de markt. Hieronder vind je een groot deel van onze partners en tools terug.

 

 

Google Partner

Wij zijn gecertificeerde Google Partners. Ben je benieuwd welke voordelen dit voor je heeft als ondernemer? Bekijk dan eens onze Google Partners pagina.

 

Channable

Channable biedt een online tool aan die ervoor zorgt dat wij gemakkelijk jouw producten kunnen aanbieden op marktplaatsen, vergelijkingssites en affiliate platformen, bijvoorbeeld Bol.com, Google Shopping of Marktplaats.

Logo_Channable.jpg

Semrush

Met Semrush analyseren we hoe we er qua SEO voorstaan. In deze handige tool kunnen we zien op welke posities onze belangrijkste zoekwoorden staan. Daarnaast kunnen ook zien wat voor linkjes (linkbuilding) er naar onze websites verwijzen en wat de kwaliteit is van onze linkjes. Al met al een zeer handige tool voor onze SEO experts.

Gerelateerde afbeelding

Hotjar

Ook Hotjar is een zeer handige tool. Deze tool helpt ons om kwalitatieve data te verzamelen. Hotjar geeft ons inzicht in het bezoekersgedrag op een website van een van onze opdrachtgevers. Hotjar biedt tools als surveys en heatmaps.

Gerelateerde afbeelding

Samen aan de slag met jouw ambitie?

Ben jij als ondernemer op zoek naar een Rotterdams online marketing bureau? Wil jij je online marketing activiteiten naar een hoger plan te tillen? Dan is FRWMRK jouw partner. Wij helpen jouw onderneming groeien. Wij combineren jouw kennis van de markt met onze online marketing kennis zodat we maximaal resultaat boeken! FRMWRK, ontwikkelt.

pijl

Contactformulier

Op zoek naar een online marketing partner?

Neem dan eens contact op met:
Mollo
Klantontwikkelaar
010 8200 326
In vier stappen werken aan jouw ambitie?

Vraag gratis onze whitepaper aan!

Download nu