Online
marketing

stap-voor-stap
richting jouw ambitie
en doelstellingen

Onze aanpak

Welke ambitie jaag jij na?

Om jouw onderneming verder te ontwikkelen is het belangrijk dat je weet waar je voor staat, waar je naar toe wilt en hoe je dit wilt bereiken. Om online succesvol te worden en resultaten te boeken is een gedegen online marketing strategie dan ook essentieel. Wij starten altijd met de vraag wat jouw ambitie is, en waar jij en jouw onderneming voor staat. We bespreken waar je sterk in bent, welke doelgroep je wilt bereiken en hoe we dit gezamenlijk zo goed mogelijk kunnen doorvertalen naar jouw webhop of website.

  • Wat is jouw (online) ambitie?
  • Welke (harde) doelen wil jij bereiken?

De online marketing roadmap

De roadmap, zo noemen wij onze aanpak. Gebaseerd op jouw ambitie bepalen wij gezamenlijk de stip op de horizon. Daar gaan we samen naar toe werken! Eerst doen wij de nodige research, bekijken we de huidige en oude resultaten, de concurrentie en uiteraard je huidige platform. We rekenen dit ook door in een businesscase. Dit zorgt voor het uitgangspunt, hierop baseren wij de strategie, het STDC model en de marketingkalender. Met korte, periodieke sprints werken wij samen met jou aan de strategie en nemen wij de juiste stappen richting jouw stip op de horizon.

Online marketing bureau gespecialiseerd in Magento 2 en Drupal

Ben je op zoek naar een Rotterdams online marketing bureau gespecialiseerd in Magento 2 en Drupal met een bewezen trackrecord van meer dan 21 jaar? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze in-house development- en online marketingspecialisten werken dagelijks intensief met elkaar samen en denken proactief met je mee! Een bijdrage leveren in de ontwikkeling van jouw onderneming. Dat is waar we het voor doen.

  • Specialistische online marketing kennis van Magento 2 en Drupal
  • 21 jaar ervaring met in-house specialisten onder één dak

Online marketing Rotterdam

Hieronder vind je een selectie van de activiteiten die wij aanbieden binnen onze online marketing strategie.

Neem contact op
Of bel direct 010 8200 320

Google partner

Semrush

Channable

Mailchimp expert

Datatrics

Sooqr

Hotjar

Maximaal resultaat met online marketing

Als Rotterdams full service internetbureau behalen wij maximaal resultaat voor opdrachtgevers die een gezonde dosis aan ambitie hebben en jaarlijks minimaal 20% willen groeien. Onze opdrachtgevers zijn bereid daarvoor intensief te willen samenwerken. Het online kanaal is een belangrijke business peiler voor hen. Zij zijn dus al enkele jaren actief met hun webshop of website en zijn op zoek naar het volgende niveau. Ze zijn actief in een nichemarkt of zijn specialist in hun marktsegment. Middels de kennis van hun markt en onze kennis van online marketing zijn wij in staat hen stap-voor-stap te ontwikkelen. Zo helpen wij hen succesvol te groeien. Dat is ons doel.