Marketing Bureau in Rotterdam

.

Een online marketing bureau in hartje Rotterdam, gespecialiseerd in e-commerce. Dat zijn wij! Met een team een 25 specialisten zijn wij dag in dag uit bezig met het groeien van webshops. Dat doen we door middel van strategie, development én online marketing.

De meerwaarde van een alles-in-een aanpak is enorm. Daarom kun je bij ons in Rotterdam terecht voor al je e-commerce vragen. Wij hebben zowel de techniek in huis, als de online marketing en ook de strategie. Zo hoef je niet eindeloos te schakelen tussen meerdere partijen. Het gemak van alles kunnen bespreken in één meeting bespaart je niet alleen tijd, maar geeft je ook meer grip op zaken.Development.

Ons development team is gespecialiseerd in maatwerk oplossingen op het Shopware platform en Magento 2 platform. Met onze agile werkwijze kunnen wij een binnen een strak tijdschema een webshop bouwen. Indien er al een technisch goede webshop staat, dan kunnen wij ook een webshop overnemen. 


Online Marketing.

Als je webshop eenmaal staat en omzet draait, dan is het zaak om op dagbasis de online marketing activiteiten bij te houden. Daarvoor heb je specialisten nodig, een team waar je op kunt bouwen. Hoewel je dit intern kan proberen op te lossen, leert de ervaring toch vaak dat voor middelgrote webshops een extern bureau betere resultaten oplevert. 


Ons online marketing team werkt op een agile wijze. Dat betekent dat we samen plannen maken, maar ook goed in staat zijn om bij te sturen wanneer dat nodig is. Dat betekent dat je gemakkelijk kunt aangeven dat je iets (anders) wilt. Wij spreken namelijk een bepaald aantal uren af en kijken samen naar hoe we deze het beste kunnen inzetten. 


Ons uitgangspunt is dat we webshops jaar-op-jaar 30% kunnen groeien. Dit doen wij door zowel de development als de online marketing parallel uit te voeren. Ons development team kan snel schakelen met het online marketing team en vice versa. Dit is van essentieel belang om groei te realiseren.


Rotterdamse mentaliteit.

Bouwen op een team doe je niet enkel omdat ze goed zijn in wat ze doen. Maar, vooral omdat ze het echt waarmaken. Een Rotterdamse niet lullen maar poetsen mentaliteit dus.  Onze agile werkwijze is precies dat; we schakelen snel, communiceren goed, werken overzichtelijk en komen áltijd afspraken na.

Ook groeien met jouw webshop?

Zo ziet ons voortraject er uit. In 4 stappen bepaal jij of je je webshop gaat groeien bij FRMWRK.

1

Kennismakingsgesprek

Een kort gesprek waarin we kijken of we een match zijn.

2

Strategische sessie

We duiken in jouw business  en je ambities.

3

Business Case

We gaan analyseren en komen terug met een ROI.

4

Go / No go

Je krijgt een voorstel om je webshop te groeien!

Plan een afspraak