SEO (Search Engine Optimisation)

SEO, een term die je wellicht wel eens voorbij hebt horen komen. Maar wat is SEO precies en waarom is het zo belangrijk? We leggen je graag uit waarom SEO bijdraagt aan jouw ambitie. 

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimisation. Dit wil zeggen dat we je website optimaliseren om gevonden te worden op het internet. Dit doen we door bepaalde interne en externe factoren te verbeteren. Door het verbeteren van deze factoren willen wij het organische verkeer naar jouw platform op relevantie zoekwoorden (ook wel keywords genoemd) doen verbeteren. De bedoeling is dat jouw platform zo hoog mogelijk in Google (of Bing) wordt getoond op het voor jou relevante zoekwoord. Op deze manier komen steeds meer (potentiële) klanten in aanraking met jouw website of webshop.

FRMWRK, meer dan een SEO bureau

Wij zijn meer dan een SEO bureau, wij bieden je meer online marketing diensten aan. Search Engine Optimlisation is daarin tegen wel een van onze specialiteiten. Het grootste deel van het verkeer komt doorgaans binnen via organisch (SEO) zoekverkeer. Met onze SEO expert gaan wij altijd voor de topposities in Google op de zoekwoorden die voor jou belangrijk zijn. Onze expert zorgt voor meer verkeer en conversies via organisch zoekverkeer. Hoe doen wij dit?

  • Technische SEO
  • Content
  • Linkbuilding
SEO bureau

Technische SEO

SEO is meer dan alleen maar content schrijven. Technische SEO heeft een belangrijk aandeel in de organische vindbaarheid van jouw platform. Wat valt hieronder? Denk hierbij aan de snelheid van je Magento 2 webshop, het voorkomen van duplicate content (dezelfde content op je platform op meerdere pagina’s) en de toegankelijkheid op de juiste manier van jouw Magento 2 webshop. Wij leggen je graag uit wat hier nog meer onder valt.

Content

Met SEO Copywriting schrijf je teksten voor de klant, maar zeker voor de vindbaarheid op Google. Goede SEO teksten zijn van groot belang voor de organische vindbaarheid. Aan de hand van ons zoekwoordenonderzoek gaan wij aan de slag met het schrijven van de juiste content. Dit zodat je gevonden wordt op de zoekwoorden waar op je gevonden moet worden. Goede content is van essentieel belang!

Linkbuilding

Een sterk linkprofiel zorgt voor goede organische vindbaarheid. Als SEO specialist zorgen wij voor een gedegen linkbuilding strategie. Wat is linkbuilding? Dit is het verkrijgen van links die afkomstig zijn van andere websites en vervolgens verwijzen naar die van jou. Maar pas op, hier moet voorzichtig mee om worden gegaan. Wij zijn hiervoor de uitgewezen partner. Wij leggen je graag uit wat wij voor linkbuilding werkzaamheden verrichten.

Op zoek naar meer dan een SEO bureau?

FRMWRK ontwikkelt niet alleen je platform op het gebied van SEO. Ook voor onze andere diensten als SEA, social en e-mailmarketing ben je bij ons aan het juiste adres. Klaar om je onderneming te laten groeien en online de slag te slaan? FRMWRK, ontwikkelt.