Onze aanpak op weg naar online resultaat

Een open en eerlijke werkwijze waarbij samenwerken en vertrouwen centraal staan

Iedere opdracht - groot of klein - ontwikkelen we bij FRMWRK samen met jou als opdrachtgever. Bij de ontwikkeling van jouw platform ben je als opdrachtgever intensief betrokken. Wij geven je actuele kennis over online zodat jouw onderneming zich ontwikkelt en blijft ontwikkelen. Onze werkwijze is geïnspireerd op een Agile werkwijze, waardoor we snel resultaat realiseren. Agile betekent letterlijk ‘lenig’ en ‘behendig’. Agile is geen werkmethode, maar een denk- en handelswijze die organisaties in staat stelt om klantgerichter, wendbaarder en veerkrachtiger te worden. En dat is precies wat wij voor ogen hebben voor onze opdrachtgevers.

Stapsgewijs naar jouw ambitie

Van idee naar strategie, van concept naar realisatie, van activatie naar groei.

Dankzij onze jarenlange ervaring met online projecten, met vallen en opstaan, hebben wij een aanpak ontwikkeld die naar volle tevredenheid van onze opdrachtgevers wordt toegepast. Geen droge theorie, maar een pragmatische aanpak die op ieder project in de praktijk kan worden toegepast.

Agile ontwikkelen, aandacht voor proces

Drupal Websites en Magento webshops ontwikkelen we middels de Agile werkwijze. In een zogenoemde ‘sprint 0’ bespreken we jouw ambitie en het 'Minimal Loveable Product (MLP)'. Online resultaat realiseren we middels nauwe samenwerking. Jij bent samen met je collega’s daar een onderdeel van. Grip en draagvlak krijgen en houden op je online strategie wordt makkelijker. Ontdek Agile Scrum 

Werkwijze

Met onze werkwijze worden websites binnen planning en budget opgeleverd, waarna op basis van testen en analyses snel resultaat wordt geboekt en stapsgewijs aan jouw succes wordt gewerkt. Onze opdrachtgevers investeren hierbij alleen in zaken die aantoonbaar bijdragen aan het behalen van haar ambities en online doelen.

  • Verantwoord investeren
  • Binnen tijd en budget opleveren
  • Snel resultaat boeken
  • Stapsgewijs naar succes

Benieuwd hoe onze werkwijze voor jou verschil kan maken?

Neem dan eens contact op met:
Ronald
Managing Partner
010 8200 320