Dit zijn wij

Deze ervaren toppers staan voor je klaar.

Specialisten in e-commerce

Ervaren professionals met hart voor jouw e-commerce onderneming.

Hand in hand

Wij combineren jouw online business met techniek. Het beste van twee werelden. Onze webdevelopers ontwikkelen webshops samen met onze online marketeers, die proactief meedenken over de groei van jouw e-commerce onderneming. Een dynamische samenwerking tussen jou, onze online marketeers én onze webdevelopers. Talent, kundigheid en ervaring. Een gouden combinatie.

Kantoor
Online marketing

Zij helpen jou stapsgewijs vanuit jouw online business. 

De online marketeers

Onze online marketeers, ook wel klantontwikkelaars genoemd staan aan de basis van onze samenwerking. Zij helpen onze opdrachtgevers stap-voor-stap naar hun online ambitie. Heb jij een mooie e-commerce uitdaging? We rekenen graag onze toegevoegde waarde voor je uit.

Webdevelopment

Zij ontwikkelen stapsgewijs jouw webshop.

De webdevelopers

Ons development team kent alle ins en outs van Magento 2 en Drupal. Het teambestaat uit zowel frontend- als backendexperts. Zij zijn in staat een online platform te bouwen dat er goed uitziet én goed werkt. Ze deinzen niet terug voor en uitdaging: ze kunnen ook prachtige Headless oplossingen of configuratoren bouwen.

Onze interne organisatie

Zonder hun geen online groei.

Ons organisatorisch hart

Zij zijn niet dagelijks betrokken bij jouw online groei, maar voor ons zijn zij van onschatbare waarde. Sterker nog, ze zijn onmisbaar. Zij zorgen ervoor dat onze online marketeers en webdevelopers zich kunnen inzetten voor jouw online groei.

Het management

Deze mannen hebben het voor het zeggen binnen. Althans, dat denken ze. Zij zijn het management team en zorgen voor de koers die wij varen. Zij inspireren de organisatie met hun ongeremde passie en kennis van zaken.

Onze expertises

Hier zijn we écht goed in.

De juiste e-commerce strategie

Wanneer je verder wilt groeien is de juiste strategie enorm belangrijk. Zeker als e-commerce ondernemer. De concurrentie is namelijk groot en je wilt niet alleen op prijs concurreren. Daarom moet je met de juiste groeistrategie aan de slag. Deze groeistrategie staat bij ons aan de basis van een goede samenwerking. Wij helpen je graag vrijblijvend om jouw strategie te bepalen én rekenen gezamenlijk jouw businesscase door.

Heb jij een mooie e-commerce uitdaging? We rekenen graag onze toegevoegde waarde voor je uit.

Neem direct contact op

Online marketing gespecialiseerd in e-commerce

Stel je een stip op de horizon voor. Deze stip is jouw groei ambitie, waar wij samen stapsgewijs naar toewerken. Onze online marketing aanpak noemen we toepasselijk ‘de Roadmap’. Zie dit ook echt als een kaart die naar jouw doelstellingen leidt. Eerst rekenen we een businesscase uit, waarna we direct aan de slag gaan. We bepalen de concrete aanpak, overleggen en reflecteren samen: wat kan beter en wat gaat goed? Zo wordt dat stipje op de horizon steeds groter.

Meer over online marketing

Kantoor

Ontwikkeling gespecialiseerd in Magento & Drupal

Op zoek naar een webshop dat met jouw ambities meegroeit? Ons webdevelopment team heeft jarenlange ervaring op gebied van Magento 2 en Drupal. Beide systemen bieden een robuust fundament voor online groei. Afhankelijk van jouw groei ambities en e-commerce strategie zetten wij deze middelen in. Twijfel je? Laat je adviseren door onze Magento en Drupal specialisten. 

Meer over Magento
Meer over Drupal Commerce

frmwrkmagento

Webshop beheer & optimalisatie

Snel bijsturen op ontwikkelingen in de markt, op online trends en bij blijven in jouw branche. Hierbij is het belangrijk dat de continuïteit en veiligheid gegarandeerd blijft. Wij beheren Magento en Drupal webshops die door ons ontwikkeld zijn én zijn gespecialiseerd in overname, beheer en optimalisatie van bestaande webshops. Indien je bijvoorbeeld niet tevreden bent met je huidige bureau.

frmwrkonlinemarketing

Overname Magento 2 en Drupal webshops

Heb je al een Drupal of Magento webshop? Maar ben je niet tevreden met je huidige bureau? Wij zijn gespecialiseerd in het overnemen, beheren en verder optimaliseren van webshops. Dit doen we altijd in nauwe samenwerking met webdevelopment en online marketing. Alleen dan zij wij in staat jouw e-commerce groei naar een hoger plan te tillen.

Meer over webshop overname

Onze opdrachtgevers

Wij zijn er voor de ambitieuze e-commerce ondernemer die aan onszelf doet denken.