Drupal Commerce

.

Drupal is in de eerste plaats een CMS, en behandelt je content bijzonder goed. Drupal Commerce is een aanvulling op het CMS en sluit naadloos aan op de benodigdheden van online retailers.

Wat is Drupal?

Drupal is een open source CMS (Content Management System) dat wereldwijd op miljoenen websites wordt toegepast. Een omvangrijke Drupal Community zorgt continue voor doorontwikkeling van het platform en  nieuwe modules, die gratis kunnen worden geïntegreerd. Het beheer en de bewaking van de architectuur van Drupal is in handen van de Drupal Association. Deze non-profit organisatie draagt continue zorg voor onder andere security updates en nieuwe releases, zoals Drupal 8.

Waarom Drupal?

Waarom wij met Drupal werken? Wij zetten onze redenen en de voordelen voor jou graag op een rij. Drupal is meer dan een CMS.

  • Drupal zelf en alle Drupal modules zijn gratis
  • Drupal is een gebruiksvriendelijk content management systeem;
  • Continue aanvoer van nieuwe kant en klare Drupal modules, eindeloze keuzes;
  • Drupal maakt snelle ontwikkeling met een minimale hoeveelheid maatwerk mogelijk;
  • Een dedicated security team is voortdurend bezig om Drupal veilig te houden;
  • Door diverse gebruikte technieken is Drupal snel en stabiel;
  • Drupal is zoekmachinevriendelijk (SEO);
  • Drupal modules kunnen relatief makkelijk op maat aangepast worden;

FRMWRK als Drupal Specialist.

Wij zorgen samen met onze opdrachtgevers voor een goed eindresultaat. We werken intensief samen om de ontwikkeling van jouw platform te realiseren. Dit doen wij door jouw ambitie te achterhalen en te kijken hoe een Drupal platform hierbij past.

Drupal is een platform wat zeer geschikt is voor doorontwikkeling, het is belangrijk dat dit ook centraal staat bij jouw ambitie. Ook hebben wij jarenlang ervaring met het ontwikkelen van Drupal platformen en zijn wij actief binnen de community van Drupal.

Naast onze Drupal developers staat er ook een team aan online marketeers voor je klaar. De online marketeers werken intensief samen met de developers, waardoor zij ook veel kennis hebben over Drupal. Mede door onze online marketing roadmap aanpak en het STDC model zorgen de online marketeers ervoor dat jouw website geoptimaliseerd wordt en beter vindbaar is in Google.

Ook groeien met jouw webshop?

Zo ziet ons voortraject er uit. In 4 stappen bepaal jij of je je webshop gaat groeien bij FRMWRK.

1

Kennismakingsgesprek

Een kort gesprek waarin we kijken of we een match zijn.

2

Strategische sessie

We duiken in jouw business  en je ambities.

3

Business Case

We gaan analyseren en komen terug met een ROI.

4

Go / No go

Je krijgt een voorstel om je webshop te groeien!

Plan een afspraak