Magento

.

Magento is een open source e-commerce platform dat veel wordt gebruikt in Nederland. Er zijn honderden integraties voor gemaakt en vrijwel alles kun je op maat maken om jouw klanten op de best mogelijke manier te bedienen.

Wat is Magento?


Magento is één van de populairste e-commerce platformen en biedt uitgebreide oplossingen voor online retailers. Het is een open-source systeem dat online retailers een flexibel winkelwagensysteem biedt, evenals controle over de opmaak, de inhoud en de functionaliteit van hun webshop.

Van de 67.000 webshops in Nederland, draait liefst 19% op Magento.

De marketing mogelijkheden van het platform zijn rijk en grenzeloos. Zo biedt Magento krachtige tools voor marketing, zoekmachine optimalisatie, catalogusbeheer en meer. Magento’s schaalbaarheid stelt simpele webshops met slechts een paar producten in staat om gemakkelijk uit te breiden naar tienduizenden producten en een hoge complexiteit zonder dat je van platform hoeft te veranderen.


Magento 2: hét e-commerce platform voor groei.

Met Magento 2 kun je als webshop eigenaar snel werken. Het e-commerce platform is erg flexibel en kan worden uitgebreid, waardoor je webshop snel kan groeien. Dankzij de software interface, de tools en de constante doorontwikkeling van updates kun je gemakkelijk de voorsprong nemen op concurrentie.

Voordelen van Magento 2.

 • Geavanceerde SEO functies
 • Ingebouwde analytische tools en rapporten
 • Veel uitbreidingsmogelijkheden
 • Mobiel vriendelijk
 • Snelle laadtijd
 • Stabiele User Interface
 • Goede veiligheid
 • Gebruiksvriendelijk

Fenix.

Fenix is dé Magento 2 springplank voor ondernemers die hun volgende groeistap willen maken. Een sterk fundament. Verrijkt aan (bewezen) functionaliteit en oplossingen ten opzichte van de standaard Magento 2 installatie. Op dit fundament en aan de hand van jouw specifieke en individuele wensen wordt jouw unieke webshop gebouwd die bijdraagt aan jouw verdere online groei.

Ons bewijs? Onderstaande groei bereikten onze opdrachtgevers binnen het eerste jaar:

 • Gemiddelde omzet groei van +30%
 • Gemiddelde groei van aantal orders +26%
 • Gemiddelde groei van conversie +16%

Jouw voordelen met het Fenix Magento 2 platform.

 • Toekomstgericht en toekomstbestendig
  Groei snel met bewezen best practices. Met Fenix kun je de komende jaren (door) groeien tot 5 miljoen online omzet.
 • Ijzersterke basis in techniek
  Fenix is een technisch stabiel Magento 2 platform, met bewezen oplossingen om op ieder moment van de customer journey bij jouw klant in beeld te zijn.
 • Snel en kostenefficiënt overstappen
  Met een gemiddelde doorlooptijd van slechts twee maanden kun je snel live met jouw nieuwe Magento 2 webshop. Zo kun je snel de markt op omdat je niet vanaf scratch begint.
 • Groeit mee met jouw ambities
  Gebaseerd op de Plug & Grow gedachte. Fenix is rijk aan (basis) functionaliteit en is continu in ontwikkeling door ons groeimodel.

Magento webshop overname.

Heb jij al een webshop op Magento maar ben je niet tevreden met je huidige bureau? Wij zijn gespecialiseerd in overname, beheer en optimalisatie van bestaande Magento webshops. Beheer en optimalisatie bieden wij aan op basis van een roadmap overeenkomst. Het is een hybridemodel waarin ons team van development, online marketing en de service manager samen werkt aan jouw platform. Binnen beheer vallen jouw vragen, incidenten, issues en veiligheidspatches. Binnen optimalisatie zien wij de kansen op technisch vlak, uiteraard in overleg met jou en het online marketingteam.

Technische keuring van je webshop.

Voordat de webshop wordt overgenomen, willen we wel graag weten of jouw platform technisch goed in orde is. Daarom doen wij altijd eerst een technische keuring om te controleren of jouw platform goed werkt. Uit deze keuring kunnen zich drie scenario’s voordoen:  

 • De webshop is technisch niet in orde waardoor wij besluiten de webshop niet over te nemen.
 • De webshop is technisch niet helemaal in orde waardoor er aanpassingen moeten plaatsvinden, dan wel door het huidige bureau als door ons.
 • De webshop is prima in orde en wij kunnen deze direct overnemen.

Na de technische keuring plannen we een sprint 0 in, waarin we onder andere jouw ambitie bespreken en een inschatting maken voor de benodigde investering.

Magento optimalisatie en beheer.

Binnen beheer en optimalisatie worden enerzijds optimalisaties doorgevoerd op basis van jouw wensen. Anderzijds word je proactief uitgedaagd door ons op basis van onze roadmap strategie. Door duidelijke doelen te stellen, gedegen analyses te doen en conversie optimalisatie trajecten verbeteren wij het resultaat van jouw online platform. Alle wijzigingen worden in onze sprint meetings opgepakt zodat deze snel resultaat opleveren. Je hebt hierover intensief contact met één vast aanspreekpunt die jouw platform en de te behalen doelen bewaakt; jouw service manager. Op deze manier ben je altijd gegarandeerd van het door jouw gewenste service niveau.

Nadat jouw platform is opgeleverd staat de wereld niet stil. Wij voeren periodiek security updates uit, zodat jouw platform veilig blijft. Daarnaast monitoren wij 24/7 de performance van het platform om eventuele verstoringen in een zo vroeg mogelijk stadium te kunnen ontdekken. Hiervoor maken wij gebruik van de tool New Relic. Wij streven ernaar om verstoringen preventief op te lossen. Mochten er onverhoopt toch incidenten ontstaan, dan lossen wij deze met spoed voor jou op.


Magento webshop laten maken.

Wil je een professionele en sterke Magento webshop laten maken? Of wil je jouwe-commerce winkel upgraden naar een robuust, veilig en high-performance e-commerce platform? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze developers hebben jarenlange ervaring op gebied van Magento en in het onderhouden van webshops.

Van Magento 2 ontwikkeling en strategieadvies tot Magento 2 migratie en aangepaste storefront ontwikkeling. Onze uitgebreide lijst met services zorgt ervoor dat je e-commerce winkel een groot succes wordt.

Wil je meer informatie hebben over Magento of heb je hulp nodig bij het verbeteren of doorontwikkelen van je Magento webshop? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ook groeien met jouw webshop?

Zo ziet ons voortraject er uit. In 4 stappen bepaal jij of je je webshop gaat groeien bij FRMWRK.

1

Kennismakingsgesprek

Een kort gesprek waarin we kijken of we een match zijn.

2

Strategische sessie

We duiken in jouw business  en je ambities.

3

Business Case

We gaan analyseren en komen terug met een ROI.

4

Go / No go

Je krijgt een voorstel om je webshop te groeien!

Plan een afspraak