Onze expertises.

Samen met onze vakspecialisten groeien we elke dag in ons vak. Na 25 jaar e-commerce zijn we uitgegroeid tot een waar expertisecentrum. Neem een kijkje bij onze verschillende expertises.

Online Marketing.

Bij ons op de marketingafdeling werken betekent een passie hebben voor analyseren en optimaliseren. Wij werken aan complexe vraagstukken die een oplossingsgerichte mindset nodig hebben. Alle data die wij verzamelen gebruiken wij om de ambitie van de klant om te zetten in groei. Het is belangrijk dat deze informatie goed wordt overgebracht naar de klant. We proberen hiermee aan lange termijn relaties te bouwen, zodat klanten langdurig kunnen groeien.

Business Development.

Wij zijn verantwoordelijk voor het realiseren van de ambities en doelstellingen van onze klanten. Samen met de klant bepalen we doelstellingen, die doorvertaald worden naar concrete acties. Dit betekent dat we nauw samen werken met ons team van specialisten. Samen zorgen we ervoor dat de groeiambities van de klanten worden behaald en proberen we een lange termijn relatie met de klanten aan te gaan. Als Business developers moeten wij goed op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen en trends in de markt. We zijn onze klanten altijd één stap voor door ze te voorzien van updates over nieuwe trends en markten.  Dit doen we aan de hand van een business case waarin markt- en klantanalyses de basis vormen van het advies. Een mooie uitdaging met veel perspectief.

Human Resource Management.

Als bewaker van de cultuur is het onze taak om ervoor te zorgen dat deze geborgd en uitgedragen wordt door iedereen. Wij zorgen ervoor dat in alle stappen - van werving, onboarding, doorgroeien en uitvliegen - onze waarden worden uitgedragen. Zo ben en blijf je altijd die FRMWRK'er die samen met ons bouwt aan onze ambitie. Een van de belangrijkste onderdelen. Met Ambitie als kernwaarden streven wij ernaar elke dag een beetje beter te zijn. Samen focussen wij ons op onze persoonlijke groei. Dit alles binnen ons eigen HR fundament waarbij persoonlijke coaching (groeigesprekken) van de FRMWRK'er en onze chefs centraal staan. Ons doel: een werkplek waar jij je fijn voelt en waar jij je kan ontwikkelen.

Bekijk onze vacatures.

Hebben we je aandacht te pakken? Kijk dan eens even bij de vacatures. Wie weet staat daar iets voor jou tussen!