Kom werken
bij FRMWRK.

Samen zetten wij ambitie om in groei.

Onze vacatures
9

Samen groeien, dat is wat we willen.

Wij zijn FRMWRK. Een Rotterdams e-commerce bureau dat gelooft iedereen succes te laten ervaren door in te zetten op groei. Met ons hechte team van online specialisten bouwen wij iedere dag aan zowel onze eigen ambitie als de ambitie van onze klanten. Wij zijn altijd geïnteresseerd in nieuw talent in online marketing, development, HR of business development.

Wij zijn in 25 jaar uitgegroeid tot een volwaardig e-commerce expertisecentrum. Durf jij jezelf en de wereld om je heen te laten groeien? Kom dan werken bij ons en wordt een echte FRMWRK’er.

Staat er iets voor je bij?

Bekijk hieronder onze vacatures

Bij ons werken betekent ambitie hebben. Wij doen elke dag een stapje extra om te groeien. “Groeien dat is wat we willen!”

We hebben een duidelijke stip op de horizon. Dit bereiken wij door doelgericht te werken. Zonder doel geen groei. We zijn resultaatgericht en laten ons niet afleiden door hobbels of obstakels. Samen lossen we dit op. Door onze ambitie zijn wij innovatief, doordat we weten wat we willen bereiken en overtuigd zijn dat we het kunnen.

solliciteer nu
9

Wij willen zorgen dat jouw ambitie wordt omgezet in groei. Daarom scheppen wij een omgeving waarin jij maximaal kan leren en ontwikkelen.

Zo organiseren wij een ontwikkeldag, waarop wij alle werkzaamheden even aan de kant schuiven om ons te kunnen focussen op ontwikkeling. Daarbovenop heb jij een ontwikkelbudget, persoonlijke coaching en goede begeleiding.

solliciteer nu
9