Shopping Awards 2019

Nominatie Magento 2 webshop Nonpaints.com

Onze klant CROP is met hun webshop Nonpaints.com genomineerd voor de Shopping Awards 2019. Deze awards worden jaarlijks uitgereikt door Stichting Shopping Awards aan de beste (web)winkelbedrijven van Nederland. In maart 2019 worden de Shopping Awards voor de 18e keer uitgereikt. CROP, ervaren in de paint en non-paints industrie m.b.t. de autobranche, dingt mee voor de award in de categorie Voertuigen, Auto & Accessoires.

Niet voor het eerst

Voor CROP zijn de Shopping Awards niet onbekend. In 2016 deden zij mee met de Thuiswinkel Awards (voorloper van de Shopping Awards). In dat jaar ging CROP er met de hoofdprijs van door en werden verkozen en bekroond tot ‘Beste Webwinkel van het Jaar’ in de categorie Auto’s & Accessoires. Dit jaar gaan zij natuurlijk weer voor de volle winst.  

Hoe werkt het?

Het is niet mogelijk om te stemmen op de genomineerden. Wie er uiteindelijk de Shopping Award wint is gebaseerd op klantbeoordelingen via Kiyoh. Klanten kunnen de webwinkel beoordelen nadat zij een aankoop hebben gedaan. Alle reviews in de periode van 1 oktober 2018 tot 28 februari 2019 tellen mee.

Shopping Awards

Bekijk ons werk voor CROP