All Over Piercings

Groots in piercings, aftercare, haarproducten én make-up

Klauwen uit de mouwen

Zo helpen wij All Over Piercings stapsgewijs aan online groei.

Piercings van topkwaliteit

Het mooiste aanbod aan piercings, make-up en verscheidene verzorgingsproducten – voor haar, piercings en tattoos – vind je bij All Over Piercings. All Over Piercings kwam bij FRMWRK terecht met een wens: hun webshop door te ontwikkelen en focussen op gebruiksvriendelijkheid. Klanttevredenheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij All Over Piercings. Onze e-commercedeskundigen voerde analyses uit en kwamen met een duidelijke conclusie. All Over Piercings is op de goede weg, maar er nog veel resultaat geboekt worden met behulp van SEO-optimalisaties en het STDC-model. Bovendien wordt er gekeken of adverteren door middel van afbeeldingen in plaats van tekst interessant zou kunnen zijn voor All Over Piercings, omdat piercings visueel juist visueel tof zijn. Ook A/B-tests zullen worden ingezet om te onderzoeken hoe we de webshop kunnen blijven optimaliseren.

Bekijk de webshop van All Over Piercings hier!

 

all over piercings
Niet lullen, maar poetsen

Deze groei realiseren wij samen met All Over Piercings.

  • Alle items
  • Development
  • Drupal

De tijdslijn van onze samenwerking

Elke dag zetten wij ons in om de ambities van All Over Piercings te realiseren. Bekijk in onderstaande tijdslijn gedetailleerd welke stappen wij hiervoor zetten.

December 2020

Een succesvol 2020

Ondanks de coronacrisis was 2020 een succesvol jaar voor All Over Piercings. Samen hebben wij het volgende bereikt:

  • We zijn gestart met deze vruchtbare samenwerking
  • All Over Piercings Pro is leven in geblazen
  • Er is een nieuwe cachingsmodule geïnstalleerd 
  • De koppeling met Sendcloud is live gegaan
  • De B2C-omzet is met 16% gegroeid
  • De B2B-omzet is met 46% gegroeid

Op naar 2021 dus!

November 2020

Een geslaagde Black Friday

Black Friday biedt ieder jaar unieke kansen voor ondernemers. Ook voor All Over Piercings. Vergeleken met een reguliere vrijdag, werd er op Black Friday liefst 291% meer omzet gedraaid! Een groot succes dus.

November 2020

Een recordomzet over 2020

All Over Piercings heeft in 2020 een recordomzet neergezet. En dat werd gevierd. Met champagne en taart, natuurlijk. Ook is de koppeling met Sendcloud live gegaan. Op naar nieuwe records dus!

Oktober 2020

Implementatie Sendcloud

De webshop van All over Piercings is nu voorzien van Sendcloud - een tool die veel tijd gaat besparen. Daarnaast hebben we ook de niet-werkende adresboekfunctionaliteit geüpdatet en ontwormd.

Oktober 2020

Sprint 0 succesvol afgerond

De sprint 0 van All Over Piercings is succesvol afgerond. Daardoor is er nu een go voor de realisatiefase, wat betekent dat de werkzaamheden nu écht gaat beginnen.

Juli 2020

Verbeterde inrichting Drupal platform

Het Drupal platform van All Over Piercings is door FRMWRK overgebracht naar onze vertrouwde hostingpartner. Bovendien is de caching opnieuw ingedeeld waardoor de snelheid van het platform voorruit is gegaan. 

Juni 2020

Sneller platform dankzij recaching module

Na flink wat gezwoeg is er een nieuwe rechaching module op All Over Piercings omgeving geïmplementeerd. Werken met caches is altijd lastig; maar de aanhouder wint. Resultaat: een snellere online omgeving.

April 2020

Start van onze samenwerking

E-commerce specialisten

Ervaren professionals met hart voor All Over Piercings en jouw e-commerce onderneming.

Wil jij ook werken aan jouw ambities?

Neem dan eens contact op met:
Ronald
Managing Partner
010 8200 320