Webshop omzet x5 in vijf jaar tijd

Klant
CROP
Industrie
Autolak en bij-artikelen
Diensten
Magento
ROI

Car Repair Online Products

CROP, Car Repair Online Products, is een Rotterdams bedrijf dat al sinds 1931 haar producten verkoopt. In 2001 had de directeur een vooruitziende blik en opende hij een webshop om bij-artikelen te verkopen. Inmiddels is de webshop nog het enige verkoopkanaal van CROP en zijn ze uitgegroeid tot een grote internationale speler in hun niche.


E-commerce partner

In 2013 koos CROP voor een Magento webshop. Sindsdien was er aandacht voor de webshop, maar waren de marketing activiteiten niet op het gewenste niveau. CROP was derhalve opzoek naar een partner die expertise had op het gebied van techniek, marketing én strategie. Want, CROP was meer dan klaar om de volgende stappen te maken en te groeien.


Magento 2 webshop‍

FRMWRK heeft voor CROP alles uit de kast mogen halen. Dat betekent dat we beheer van de Magento webshop over hebben genomen, de Marketing Roadmap zijn in gegaan en een ROI strategie hebben geformuleerd. Gegeven omvang de webshop en e-commerce volwassenheid van het team hebben we hier met al onze specialisten aan gewerkt! 

Categoriepagina Nonpaints.com


Tot slot, hebben we de samenwerking vast kunnen binden aan een ROI afspraak. Wat betekent dat onze ROI strategist bepaalt hoeveel CROP investeert, met de voorwaarde dat de investering de minimale afgesproken ROI oplevert.

Eigenaar Dexter: "FRMWRK heeft de shop ontwikkeld, beheert deze en daarnaast helpt het bureau ons bij de online marketingactiviteiten. We zien elkaar geregeld, hier of op het kantoor van FRMWRK, om onze behoeftes te delen en gedachten uit te wisselen. Zij krijgen van ons de speelruimte om marketing te bedrijven, zolang het wat oplevert. En onder de streep kan het zeker uit."


Resultaat: elk jaar 30% groei

De ROI afspraak die wij hebben kunnen maken met CROP gaf ons de ruimte om écht te gaan groeien:

  • 421% groei in omzet over 5 jaar tijd;
  • minimale jaar-op-jaar groei van 32% en
  • 103% groei in het corona jaar.
CROP
CROP