Kookpunt

Great food? Great tools!

Klauwen uit de mouwen

Zo helpen wij Kookpunt stapsgewijs aan online groei.

Een combinatie van online en offline succes

Volgens Kookpunt is het einde van de fysieke winkel nog lang niet voorbij. ‘’Huh, maar FRMWRK is toch gespecialiseerd in e-commerce?’ Correct. Kookpunt zet namelijk in op verbinding tussen e-commerce en hun fysieke winkel: online én offline. Al jaren komen professionele en hobbykoks naar Rotterdam-Noord om daar hun keukengerei te kopen bij Kookpunt. En dit gaat ook niet veranderen. Wel was het tijd dat de webshop op de schop ging. Waarom? Omdat de online shopervaring geoptimaliseerd moet worden. Hij moet gelijkwaardig worden aan de offline shopervaring, zodat de consument zich ook thuis voelt op hun website.

Bekijk de webshop

Niet lullen, maar poetsen

Deze groei realiseren wij samen met Kookpunt.

  • Alle items
  • Development
  • Online marketing

Ontwikkelingen in onze samenwerking

Dagelijks zetten wij ons in voor de online ambities van Kookpunt. Bekijk in onderstaande tijdslijn gedetailleerd welke stappen wij hierin zetten. 

November 2020

Een geslaagde Black Friday

Black Friday biedt ieder jaar unieke kansen voor ondernemers. Ook voor Kookpunt. Vergeleken met een reguliere vrijdag, werd er op Black Friday liefst 211% meer omzet gedraaid! Een groot succes dus.

November 2020

Nieuw e-commerce platform live

Na maanden van bloed, zweet en tranen is in november de eerste versie van het nieuwe e-commerce platform live gegaan. De nieuwe webshop sluit aan bij Kookpunts ambities: namelijk de beleving van de fysieke winkel ook online uitdragen.

Nu de nieuwe webshop online is wordt er stapsgewijs samengewerkt om de online ambities van Kookpunt te realiseren.

Bekijk de webshop

Lees het nieuwsbericht

Juli 2020

Ontwikkeling koppeling voorraadsysteem

Wij zijn begonnen met het ontwikkelen van een koppeling tussen Drupal en het voorraadsysteem van Kookpunt. Een hechte, eerlijke samenwerking. Dat moet ook wel, door de coronacrisis.

April 2020

Start realisatie MLP

De klauwen zijn nu écht uit de mouwen, want we zijn begonnen met Kookpunts MLP te realiseren. Waar staat MLP voor? Voor minimal lovable product, het is in feite de eerste versie van een nieuw platform waarmee je live gaat.

Maart 2020

Start samenwerking

Kookpunt kwam met duidelijke ambities en doelstellingen bij ons terecht: een gebruiksvriendelijke website die gelijkwaardig is aan de fysieke winkel. In goed overleg hebben we besloten om een nieuw Drupal platform te bouwen, wat zich leent voor massa’s aan content mogelijkheden. De échte Kookpunt ervaring wordt dus online beschikbaar, mede door Headless oplossingen. Het platform zal makkelijker in gebruik zijn voor medewerkers én klanten, waardoor het bedrijf kan doorgroeien.

E-commerce zonder poespas

Ervaren professionals met hart voor Kookpunt en jouw e-commerce onderneming. 

Wil jij ook werken aan jouw ambities?

Neem dan eens contact op met:
Ronald
Managing Partner
010 8200 320