matson naaimachines

Matson Naaimachines

Sinds 1929 een begrip
65% meer bezoekers uit Google zoekresultaten
Magento
Koppeling met kassasysteem Vendit
Aanvragen actieprijs

Hart voor naaimachines 

De mensen van Matson hebben verstand van machines Ć©n hart voor de naaimachine hobby. Ze weten alles van naaimachines, bijbehorende accessoires en fournituren en zijn op de hoogte van de laatste tips & tricks. In de winkels op de Meent in hartje Rotterdam en in de Utrechtse Nachtegaalstraat staat het Matson team klaar om de klant te voorzien van extra instructies en kan een groot assortiment aan naaimachines worden bekeken en zelfs worden uitgeprobeerd. Met hun eigen reparatieservice zorgen ze ervoor dat naaimachines in topvorm blijven. Matson Naaimachines is met recht sinds 1929 een begrip in de naaimachine branche.

Naadloze synchronisatie met de fysieke winkel

Het fundament onder de webshop van Matson Naaimachines is ons in huis geoptimaliseerde Magento Community in combinatie met de ShopConnector plug-in waarmee eenvoudig de product- en orderinformatie gesynchroniseerd worden tussen de Magento webshop en het kassasysteem Vendit.

phone check
Thumbs up

Uitgebreide productkenmerken

De aanschaf van naaimachine gaat gepaard met een uitgebreid oriƫntatieproces van de klant. Het is per slot van rekening een product die slechts eens in de 5 tot 7 jaar wordt aangeschaft. Vanuit dit perspectief is de wens uitgesproken om veel aandacht te besteden aan de wijze waarop productkenmerken (specificaties) binnen de webshop aanwezig zijn. Door productkenmerken te voorzien van een aanvullende toelichting biedt Matson Naaimachines haar klanten een helder en duidelijk overzicht van de mogelijkheden van de machine. Dit gecombineerd met de mogelijkheid om naaimachines eenvoudig te vergelijken maakt dat de klant een weloverwogen beslissing kan nemen. Alle productkenmerken worden centraal ingevoerd in het kassasysteem Vendit en tijdens het synchronisatie proces automatisch gekoppeld aan de juiste producten en productsets.

Aanvragen actieprijs

In sommige situaties is het niet wenselijk of zelfs niet mogelijk (op basis van richtlijnen van de fabrikant) om direct een actieprijs te communiceren voor een product. Voor deze specifieke gevallen is een actieprijs aanvraagformulier ontwikkeld. Dit aanvraagformulier wordt getoond op de positie van de bestelbutton. Op deze wijze kan de bezoeker heel eenvoudig de scherpste prijs aanvragen. Het wel of niet tonen van het formulier wordt centraal beheerd vanuit het kassasysteem Vendit.

Garenselector

Naast de aanschaf van Naaimachines, zijn de accessoires in de vorm van garen, van essentieel belang in de webshop van Matson Naaimachines. De uitdaging hierbij was hoe om te gaan met de grote hoeveelheid verschillende variaties in kleur. In nauwe samenwerking met Matson Naaimachines is de "garenselector" ontwikkeld. Dit maatwerk component biedt de bezoeker de mogelijkheid om binnen de productdetailpagina heel eenvoudig een of meerdere garen in diverse kleuren te selecteren en in haar winkelmand te plaatsen. Is de bezoeker bekend met de kleurnummers, dan kan hier direct op worden gezocht. Het beheer van deze producten is een slimme combinatie tussen kassasysteem Vendit en Magento, waarbij de kracht van beiden systemen worden benut.

Shoppen
40%
Hogere online omzet
21%
Hogere conversiepercentage
65%
Meer bezoekers uit Google zoekresultaten

Meer weten over deze case?

Neem dan eens contact op met:
Ronald
Managing Partner
010 8200 327