Cases overzicht

Jaar-op-jaar groei en personalisatie

Solar Power Supply
-
Solar Power Supply
41%
meer omzet
60%
hoger orderwaarde
Sooqr
implementatie

Solar Power Supply

.
Online marketing roadmap voor online speciaalzaak op het gebied van (zonne-)energievoorzieningen die actief is in Europa.

De Klant.

Solar Power Supply is een online speciaalzaak op het gebied van (zonne-)energievoorzieningen van diverse outdoor en off-grid situaties.

De Uitdaging.

Solar Power Supply is online actief in vele Europese landen zoals Nederland, Duitsland, Oostenrijk en het Verenigd Koninkrijk. Een te grote markt? Volgens Solar Power Supply niet. Ondanks dat zij al opereren in veel verschillende landen, zijn ze vastberaden om zich verder te ontwikkelen.

De Oplossing.

Om deze reden was Solar Power Supply op zoek naar een innovatieve partner. Een die ervaring had met personalisatie en het bedrijf ondersteunt bij online activiteiten. Gezien onze expertise in personalisatie en Magento kwam Solar Power Supply via een concullega bij ons terecht. Het doel? Het maximale uit hun e-commerce business halen door het effectief inzetten van de juiste middelen, waaronder personalisatietools zoals Datatrics.

Na een analyse hebben wij Solar Power Supply ook geadviseerd om allereerst te focussen op het implementeren van Sooqr en een nieuwe SEO-strategie. Een combinatie die zorgt voor maximaal resultaat tijdens de piekmaanden van het jaar. In een later stadium zullen tests uitgevoerd worden binnen de webshop om de conversie te verbeteren. Het geheel zal zorgen voor een stabiele basis voor het effectief inzetten van personalisatie.

Het Resultaat.

We zijn de marketing roadmap in gegaan en hebben een consistente jaar op jaar groei, waarvan het laatste jaar de groei maar liefst 41% was!

Resultaten van 2021 i.v.m. 2020 uit Google Analytics.

Ook groeien met jouw webshop?

Zo ziet ons voortraject er uit. In 4 stappen bepaal jij of je je webshop gaat groeien bij FRMWRK.

1

Kennismakingsgesprek

Een kort gesprek waarin we kijken of we een match zijn.

2

Strategische sessie

We duiken in jouw business  en je ambities.

3

Business Case

We gaan analyseren en komen terug met een ROI.

4

Go / No go

Je krijgt een voorstel om je webshop te groeien!

Plan een afspraak