Solar Power Supply

Ambitie voor groei en duurzaamheid!

Klauwen uit de mouwen

Zo helpen wij Solar Power Supply stapsgewijs aan online groei.

Een energiespeciaalzaak uit Den Helder

Solar Power Supply is een online speciaalzaak op het gebied van (zonne-)energievoorzieningen van diverse outdoor en off-grid situaties. Solar Power Supply is online actief in vele Europese landen zoals Nederland, Duitsland, Oostenrijk en het Verenigd Koninkrijk. Een te grote markt? Volgens Solar Power Supply niet. Ondanks dat zij al opereren in veel verschillende landen, zijn ze vastberaden om zich verder te ontwikkelen. Om deze reden was Solar Power Supply op zoek naar een innovatieve partner. Eentje die hun webshop van Magento 1 naar Magento 2 kan upgraden, ervaring had met personalisatie en het bedrijf ondersteunt bij onlineactiviteiten. Gezien onze expertise in personalisatie en Magento kwam Solar Power Supply via een concullega bij ons terecht. Het doel? Het maximale uit hun e-commerce business halen door het effectief inzetten van de juiste middelen, waaronder personalisatietools.

Bekijk de website

Image Media
Tijdslijn

Zo verloopt onze succesvolle samenwerking met Solar Power Supply.

  • Alle items
  • SEO
  • Magento
  • Plug & Grow
  • Online marketing

De tijdslijn van onze samenwerking

Elke dag zetten wij ons in om de ambities van Solar Power Supply te realiseren. Bekijk in onderstaande tijdslijn gedetailleerd welke stappen wij hiervoor zetten. 

December 2020

Een succesvol 2020

Ondanks de coronacrisis was 2020 een succesvol jaar voor Solar Power Supply. Samen hebben wij het volgende bereikt:

  • We zijn gestart met onze vruchtbare samenwerking
  • Verbeterde SEO: nieuwe categorieteksten en metadata
  • Sooqr en Datatrics zijn geïmplementeerd 
  • De gemiddelde omzet is met liefst 151% gestegen t.o.v. 2019

November 2020

Een geslaagde Black Friday

Black Friday biedt ieder jaar unieke kansen voor ondernemers. Ook voor Solar Power Supply. Vergeleken met een reguliere vrijdag, werd er op Black Friday liefst 785% meer omzet gedraaid! Een groot succes dus.

Oktober 2020

Nieuw zoektemplate door Sooqr

Sooqr heeft een op maat gemaakt zoektemplate opgeleverd voor Solar Power Supply. 

Juli 2020

Koppeling met Analytics

Voor Solar Power Supply hebben wij een koppeling met Google Analytics geïmplementeerd. Hierdoor sturen wij aan op hoge omzet- of afzetwaarde.

Maart 2020

Nieuwe SEO-strategie

SEO krijgt een grotere functie binnen de nieuwe online marketingstrategie van Solar Power Supply. Onder andere linkbuilding, verbeterde linkstructuren en veel nieuwe content moet ervoor zorgen dat de webshop beter vindbaar is en meer organisch verkeer krijgt. 

Maart 2020

Implementatie Sooqr

De Magento zoekmachine is geoptimaliseerd voor Solar Power Supply. Dit zorgt ervoor dat klanten sneller producten te zien krijgen die relevant zijn voor koper èn verkoper. 

Februari 2020

De start van onze samenwerking

Na een analyse hebben wij Solar Power Supply geadviseerd om allereerst te focussen op het implementeren van Sooqr en een nieuwe SEO-strategie. Een combinatie die zorgt voor maximaal resultaat tijdens de piekmaanden van het jaar. In een later stadium zullen tests uitgevoerd worden binnen de webshop om de conversie te verbeteren. Het geheel zal zorgen voor een stabiele basis voor het effectief inzetten van personalisatie.

E-commerce zonder poespas

Ervaren professionals met hart voor Solar Power Supply en jouw e-commerce onderneming.

Wil jij ook werken aan jouw ambities?

Neem dan eens contact op met:
Ronald
Managing Partner
010 8200 320