Magento specialist

Gewoon goede webshops met Magento

Gewoon goede webshops, dat is waar wij aan bouwen met ons Magento eCommerce team!

Ook een goede Magento webshop? Kies voor onze winnende aanpak! Draait jouw webshop al op Magento? Wij nemen deze graag in beheer voor onderhoud, analyse en optimalisatie.

Vanuit de Schiecentrale, hét creatieve hart van Rotterdam, werkt ons team van Magento specialisten dagelijks aan de mooiste en uitdagendste e-commerce projecten.

“Wij zijn no-nonsens, nuchter, Rotterdams en wij houden van een online uitdaging. Elk project pakken wij samen met jou op en vanuit jouw businesscase werken we intensief met je samen. Door onze aanpak en door te meten en optimaliseren zorgen wij dat jouw online fundament zich blijft ontwikkelen. ”

Magento is het toonaangevende e-commerce platform en als Magento specialist mag je verwachten dat wij dit platform door en door kennen. Wij werken dan ook met een team van gedreven Magento specialisten dag in dag uit aan het optimaliseren van jouw webshop. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een speciale werkwijze ontwikkeld die jou en ons helpt ontwikkelen! Dat doen wij door online kennis te leveren, op een persoonlijke, open en eerlijke manier, waarbij vertrouwen en samenwerken centraal staan.

Meer weten over Magento?

Neem dan eens contact op met:
Thomas
Managing Partner
010 8200 328