Diversiteit & Inclusie

.
Alyssia Sewratan
Strategisch HR adviseur
7/10/2022

Bij FRMWRK staan wij voor een diverse, inclusieve werkomgeving waar onze FRMWRK‘ers van alle verschillende achtergronden, leeftijden, genders geloofsovertuiging of seksuele geaardheden zich gelijk gewaardeerd voelen. Om dit voor elkaar te krijgen, binden wij ons aan de belofte om voor iedereen een werkplek te creëren waarbij elke FRMWRK’er zichzelf mag zijn.

Wij werken met een typisch ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit, maar hiervoor hoef jij geen Rotterdammert te zijn hoor, al kom jij uit het noorden van het land, praat jij met de zachte g of ben jij geïmmigreerd, wij respecteren jou! Wel is het van belang dat je in het Nederlands kan communiceren met onze Nederlandse klanten. 

Iemand zijn achtergrond, leeftijd, gender, geloofsovertuiging of seksuele geaardheid doet er voor ons dus niet toe. Als jij bij ons solliciteert zal je een aantal games doorlopen die gefaciliteerd worden door onze partner eQualture. Deze games zijn gelinkt aan de expertises en competenties die nodig zijn voor de desbetreffende functie waarvoor je solliciteert. Met deze sollicitatie krijgen wij enkel inzicht in jouw kennis, kunde en ervaring. Daar waar het enkel om draait. Doordat wij geen CV met bepaalde achtergrond van iemand zien is het voor ons onmogelijk om te discrimineren in de eerste ronde.

Dus, ben jij gelovig en bid jij meerdere keren op een dag? Dan heb je bij ons de vrijheid om ook op kantoor te bidden. Iedereen verdient bij ons hetzelfde, jouw salaris is gebaseerd op de kennis en ervaring die jij mee brengt. Op basis daarvan en op basis van de rol die jij vervult plaatsen wij jou op een groeiberg. En iedereen heeft gelijke kansen om daarop te groeien. 

Wij zullen er alles aan doen om van FRMWRK een werkplek te maken waarin iedereen zichzelf kan zijn. Op naar een gelijke toekomst!

Bekijk onze vacatures.