De volgende groeistap voor Geeve Hydraulics

Overstap naar Magento 2 mét koppeling Exact Globe

Na enkele maanden intensief samenwerken is de Magento 2 webshop van Geeve Hydraulics, een technische groothandel in hydraulische slangen en componenten, live gegaan. De in 1996 opgerichte groothandel heeft meer dan 30.000 artikelen verdeeld over meerdere productlijnen en categorieën in voorraad.

Geeve Hydraulics heeft de overstap gemaakt van Magento 1 naar Magento 2. Dit betekent dat er data is gemigreerd van het (oude) Magento 1 platform naar het (nieuwe) Magento 2 platform, waaronder categorieën, producten en attributen. De webshop van Geeve Hydraulics betreft een B2B shop, waarbij het een wens was dat de prijzen alleen zichtbaar zijn en bestellen alleen mogelijk is voor klanten met een account. 

Bekijk de webshop

Enkele feiten over de nieuwe webshop:

  • De shop is tweetalig (NL en EN)
  • Prijzen zichtbaar en bestellen alleen mogelijk met een account
  • Magento 2 koppeling met Exact Globe
  • Navigeren middels afbeeldingen voor betere gebruiksvriendelijkheid

Bekijk al ons werk voor Geeve Hydraulics

Magento 2 koppeling met Exact Globe

De koppeling met Exact Globe maakt het mogelijk om productdata, klantdata, voorraad en order op de juiste manier te ontsluiten. Bijzonder aan deze koppeling is dat elke individuele klant van Geeve korting kan krijgen per productgroep. Dit zijn zo'n 280.000 kortingsregels. Om deze korting structuur uit Exact Globe op te halen waren er aanpassingen nodig in de koppeling en Magento 2. Met deze aanpassing zorgen we ervoor dat de performance van de webshop goed blijft.

Plug & Grow oplossingen

De webshop van Geeve Hydraulics is ontwikkeld op basis van de Plug & Grow-gedachte. Dit houdt in dat we samen met Geeve Hydraulics hebben gekeken naar de groeidoelstellingen en bepaald hebben hoe we die de komende vijf jaar gaan halen. Op basis van deze ambitie hebben we de benodigde oplossingen voor deze fase geplugged die zullen bijdragen aan de groei van de webshop.

De koppeling met Exact Globe is een van deze Plug & Grow oplossingen. Daarnaast zijn er nog een aantal Plug & Grow oplossingen geplugged, waaronder Sooqr (onsite search), Byte (hosting) en Mailchimp (e-mailmarketing).

Lees meer over de Plug & Grow-gedachte

Wil jij ook werken aan jouw ambities?

Neem dan eens contact op met:
Ronald
Managing Partner
010 8200 320