samen

De voordelen van online marketing & development onder één dak

Het beste van twee werelden

Als ondernemer kun je niet alles zelf. Dat wil je natuurlijk wel, maar helaas is dat niet realistisch. Daarom schakel je partijen in om je te ondersteunen bij expertises zoals online marketing, webshop ontwikkeling, platform beheer, enzovoorts. Grote kans dat je een club in de hand hebt genomen die jouw online marketing verzorgt en een andere die je webshop ontwikkelt.

Onze ervaring leert dat als je met meerdere partijen samenwerkt dat zij vaak langs elkaar heen werken. In plaats van dat zij samen aan jouw ambities waarmaken. Dat zorgt voor ruis en gemiste kansen. En wie is daar de dupe van? Juist, jij als ondernemer.

Wij kiezen er heel bewust voor om dit anders te doen. Ik werk bij FRMWRK als Scrum Master, dus misschien ben ik niet helemaal objectief. Maar ik geloof in onze manier van werken: webshop ontwikkeling en online marketing onder één dak. Twee teams die hecht met elkaar samenwerken.

Online marketing & webshop ontwikkeling

Het beste van twee werelden.

Oké. Maar wat is jouw rol?

We verkopen geen knollen voor citroenen, dat beloof ik je. Als Scrum Master ben ik eigenlijk een soort mediator tussen beide teams, de developers en marketeers. Ik ben de tolk die ervoor zorgt dat de teams in harmonie met elkaar samenwerken. Wat ik concreet doe? Omdat ik verstand heb van marketing én webshop ontwikkeling begrijp goed waar beide teams toe in staat zijn. Wat zij wel kunnen, maar ook wat zij niet kunnen. Ik zorg ervoor dat de teams met elkaar om de tafel gaan om te brainstormen en dat er wederzijds begrip is. Zo zorg ik ervoor dat er geen ruis ontstaat en dat alle aandacht naar de ambities van onze klanten gaat. We delen namelijk dezelfde belangen als onze klanten, hun doelstellingen realiseren. Want: zo groeien zij niet alleen, maar wij ook.

Dat is het mooie aan FRMWRK – vind ik: we zijn één bedrijf, bestaande uit twee teams die samen aan de belangen van één klant werken. Losse bureaus proberen natuurlijk ook samen te werken, maar dit kan nooit zo efficiënt als wij dat doen: we zijn op elkaar ingespeeld, spreken dezelfde taal én delen best practices. 

Klinkt mooi. Maar hoe werkt het?

Omdat beide teams een hecht geheel vormen, zijn we minder tijd kwijt aan randzaken. Er wordt niet langs elkaar heen gewerkt, daar zorg ik hoogstpersoonlijk voor. We kunnen gericht aan de slag met de doelstellingen van onze klanten; developers en marketeers doen dit hand in hand. We hebben maandelijkse ‘sprintmeetings’, hierin gaat de klant in gesprek met developers en online marketeers. Met zijn drieën wordt er bepaald wat er goed gaat, wat verbeterd kan worden en welke doelen er worden gesteld voor de komende maand. Zo krijg je als klant de marketeers en developers samen aan tafel en vormen zij een efficiënt geheel. Dan kan jij je als ondernemer bezig houden met de dagelijkse bedrijfsvoering, en niet met randzaken.

Niet lullen, maar poetsen

Behalve dat we een handige twee-in-één-oplossing zijn, geloven we heilig in proactief werken. Veel andere e-commerce bureaus werken juist reactief, of passief. Nadat je platform is opgeleverd begint de échte samenwerking pas, vinden wij. Ons doel is om jouw als ondernemer te ontlasten, dus we zorgen er proactief voor dat er geen problemen met je webshop zijn. Dit voorkomt tevens irritaties. Ook niet onbelangrijk. Als ras-Rotterdammers willen we gewoon ons werk goed doen. En zorgen dat jij het jouwe goed kunt uitvoeren.

Wil je meer weten over onze aanpak?

Neem dan eens contact op met:
Jordy
Scrummaster
010 8200 320