Nieuw platform CROP live!

CROP lanceert nieuwe webshop én nieuw logo

Car Repair Online Products (CROP) heeft samen met FRMWRK (Rotterdams internetbureau) en BRENDD (huisstijl experts) de afgelopen tijd hard gewerkt aan een compleet nieuwe huisstijl en webshop. Dit heeft geresulteerd in een prachtig nieuwe webshop en een nieuw, fris en passend logo. De webshop is te vinden via de bekende URL: https://www.nonpaints.com.

Vernieuwde webshop 

De oude website van CROP werkte nog op Magento 1 en was aan vernieuwing toe. Aangezien Magento 2 inmiddels meer mogelijkheden biedt, was de keuze snel gemaakt om een nieuw en eigentijds platform te gaan ontwikkelen. Samen met internetbureau FRMWRK is de nieuwe webshop ontwikkeld. Dit gaf CROP ook gelijk de mogelijkheid om de huisstijl weer volledig anno 2018 te laten ontwerpen. Dit is in samenwerking gedaan met BRENDD. Zo is een nieuwe webshop ontstaan die volledig past bij de ambitie van CROP.

Huisstijl

CROP vond dat het vorige logo niet meer paste bij de huidige identiteit en besloot samen met BRENDD op zoek te gaan naar een logo en huisstijl die helemaal aansluit op de ambitie van CROP. Samen kwamen zij tot een fris en kleurrijk logo wat symboliseert waar CROP voor staat: CROP is er voor degene die zijn of haar auto mooier en beter wil maken. CROP staat voor kwaliteit, expertise, een scherpe prijs en vriendelijke service.

Over CROP

CROP is een Rotterdams bedrijf met een Haagse inbreng. Ooit begonnen als een uit de hand gelopen liefde voor auto’s en autolak. Nu een internationale webwinkel met meer dan 6.000 producten, direct uit voorraad leverbaar met internationale zendingen.

Vragen over de nieuwe webshop van CROP?

Neem dan eens contact op met:
Ronald
Managing Partner
010 8200 320