Blog overzicht

Onze bedrijfscultuur.

In de serie #HRMWRK lees je meer over hoe het is om te werken bij FRMWRK. In #7 lees je hoe de bedrijfscultuur bij FRMWRK zelfs een ex-werknemer deed terugkeren op het oude nest. Jordy Nekkers is nu Projectmanager in het Klantontwikkelteam en vertelt waarom hij vertrok en weer terugkwam.

Bijgewerkt:

May 26, 2020

(Je) eigen team van e-commerce specialisten
Development en marketing onder een dak
30% jaar op jaar omzet groei
(Je) eigen team van e-commerce specialisten
Development en marketing onder een dak
30% jaar op jaar omzet groei
(Je) eigen team van e-commerce specialisten
Development en marketing onder een dak
30% jaar op jaar omzet groei
(Je) eigen team van e-commerce specialisten
Development en marketing onder een dak
30% jaar op jaar omzet groei
Contents

In de serie #HRMWRK lees je meer over hoe het is om te werken bij FRMWRK. In #7 lees je hoe de bedrijfscultuur bij FRMWRK zelfs een ex-werknemer deed terugkeren op het oude nest. Jordy Nekkers is nu Projectmanager in het Klantontwikkelteam en vertelt waarom hij vertrok en weer terugkwam. Hij sluit af met een waardevol advies voor wie twijfelt over blijven of vertrekken.

Geboren en getogen Dordtenaar Jordy werkte voor FRMWRK als Servicemanager, toen hij het gevoel kreeg dat hij harder moest gaan: “Ik ben 25 jaar, een millennial. Na mijn studie ben ik bij FRMWRK blijven werken, maar ik wilde nog sneller stappen maken. Ik ging kijken wat ik waard was op de markt. Zo kwam ik in contact met een andere werkgever en het begon te kriebelen. Liefde maakt blind, dat blijkt wel weer. Want ik ging overstag, maar merkte al na een paar maanden dat de manier van werken in het nieuwe bedrijf niks voor mij was.”

Waarom ben je teruggekomen bij FRMWRK?

“Achteraf wist ik wat ik eigenlijk had bij FRMWRK. Ik kan hier echt Jordy zijn. Omdat FRMWRK zo’n hecht team heeft, doe je er als persoon toe. Mijn werk en inzet worden gezien en gewaardeerd en dat maakt dat ik hier met plezier werk. Die waardering zit ook in kleine dingen, zoals een handgeschreven kaartje of een persoonlijk cadeau. FRMWRK is net een familie, we hebben veel voor elkaar over. Geven en nemen is hier in balans; als je een keer overwerkt om een deadline te halen, krijg je die inzet ook twee keer zo hard terug in de vorm van complimenten en beloning.”

Kun je de bedrijfscultuur bij FRMWRK schetsen?

“Je krijgt veel vrijheid, je kunt je eigen tijd indelen. Maar iedereen is er als het moet om met zijn allen voor het maximale te gaan. Hard werken is in balans met ontspanning. De cultuur draait daarnaast vooral om ontwikkeling. De techniek innoveert snel, wij groeien daarin mee. Dus is er veel ruimte om proefballonnen op te laten. Iedereen heeft hier bij wijze van spreken liever dat je twee keer op je gezicht gaat en het de derde keer goed doet, dan dat iets meteen moet lukken. Het is niet erg als je fouten maakt, iedereen stimuleert elkaar om uit je comfortzone te komen en te leren. Zelfs zodanig, dat sommige collega’s hier een volledige carrièreswitch hebben gemaakt. Alles is bij FRMWRK ingericht op jezelf ontwikkelen.”

Wat trekt jou nog meer aan in het werken bij FRMWRK?

“De klanten waar ik mee aan tafel zit, zijn echte ondernemers. Ik praat met hen rechtstreeks over hun geld en die ondernemersdrive miste ik gewoon bij mijn vorige werkgever. De drive om te sturen op resultaat en snel effect te zien.”

Hoe bevalt de terugkeer tot nu toe?

“Waanzinnig goed. Ik heb het onwijs naar mijn zin en zie niet op tegen de maandag. De moraal van mijn verhaal is dat je moet weten wat je hebt. Het is ergens anders niet altijd beter. En bovendien kan ik bij FRMWRK nog veel leren".

Wat zou je adviseren aan twijfelaars?

“Het is nooit ergens 100% perfect. Bij elke werkgever heb je bijvoorbeeld wel taken die je niet leuk vindt. Mijn advies is: maak dingen bespreekbaar. Soms denk je misschien bij jezelf dat je geen stappen kunt maken in je huidige baan, maar dat weet je alleen als je het bespreekt. Als je gevoel bij je werkgever goed is en je komt samen verder, dan heb je geen reden om te vertrekken."

Blog Categorieën

Alyssia Sewratan
Strategisch HR adviseur

Ken jij ons team al? Check hier al onze specialisten!

FRMWRK Podcast

Op Weg Naar 20 Miljoen is onze e-commerce podcast waarin je leert betere beslissingen te maken in jouw online groei.

Podcast
Ondernemen
HRMWRK
Webshop Ontwikkeling
Online Marketing
ROI Strategie